Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Kategória: - hotel*** s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: - 27 dvojlôžkových, vaňa, WC - 3 dvojlôžkové apartmány - možnosť prísteliek. Možnosť organizovania súkromných akcií: - spoločenské, firemné akcie, svadby. Šport, wellness, relaxácia: - tenisový kurt s umelým povrchom - squash - masáže - minigolf - sauna - ...

Veterinárna ordinácia Felis. Veterinárny lekár

Dopravne psychologické vyšetrenia. Akreditovaný dopravný psychológ MDČR. Psychotesty pre vybodovaných vodičov. Psychotesty na vrátenie vodičského preukazu po zákaze činnosti ZRMV Psychotesty pre vodičov všetkých kategórií. Psychologické vyšetrenie pre zbrojné preukazy ostrahu, stráž, mestskú políciu. Psychodiagnostika pri výbere ...

Nezávislá organizácia pre podporu dojčenia. Metodické odporúčania na dojčenie, poradňa, zoznam laktačných poradcov a zoznam pôrodníc s označením Baby friendly hospital.

Predaj, tvroba na zákazku: - softvér. Novo ponúkame aj masáže.

Veterinárna ambulancia pre psy a mačky. Prevencia a liečba ochorení. Sonografická, röntgenologická, EKG a laboratórna diagnostika. Chirurgické zákroky (operácie) v inhalačnej anestézii vrátane prístrojového monitoringu pacienta počas anestézie. Kvalitné prístrojové zázemie ordinácie pre diagnostické a terapeutické úkony.

Odborné poradenstvo a lektorská činnosť v oblasti psychológie a terapií.

Ordinácia - komplexná starostlivosť. Odborný lekár gynekológ. Praktický lekár pre dospelých. Akupunktúra. Elektroakupunktúra.

Masáže: - relaxačné masáže - rekondičné masáže - športové masáže - lymfatické ručné masáže - dornova metóda - breussova masáž - sauna - infrasauna - cvičenie s deťmi - zdravotné cvičenia pre ženy - pohybové hry pre deti - cvičenie 5-tibeťanov Ako doplnkovú službu ponúkam vitamínové, potravinové doplnky a výrobky ...

Veterinárna ordinácia Dášenka. Veterinárna ambulancia. Prevencia. Diagnostika a liečba interných ochorení psov a mačiek Diagnostiku a liečba kožných a endokrinologických chorôb Diagnostika a liečbu infekčných a parazitárnych ochorení. Chirurgické zákroky.

VETERINÁRNA ORDINÁCIA BRNO - HOLÁSKY -preventívna a terapeutická starostlivosť v oblasti malých zvierat (psy, mačky a drobné cicavce), ďalej tiež poradenstvo a servis pre chovateľov. Podľa dohovoru je možná návšteva u klienta.

Veterinárna ordinácia SILVET. Ponúkame kvalitné ošetrenie psov, mačiek a drobných cicavcov. Chirurgická veterinárna starostlivosť -chirurgia mäkkých tkanív, akútna medicína Hospitalizácia -pooperačná starostlivosť, infúzna terapia, kyslíkový box Predaj krmív, veterinárnych diét a doplnkov výživy Poradenská činnosť Ordinačné hodiny Po 9 ...

Klinický psychológ: -psychoterapia. -psychologické poradenstvo.

Výroba, opravy, servis: -lekárske nástroje.

Plazmaferetické centrum Odoberanie krvnej plazmy na výrobu liečiv.

Kardiochirurgia a plastická chirurgia. Estetická a korektívna dermatológia.