Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Služby - ajurvedské masáže - lymfatické masáže

Nákup a predaj produktov zdravého žitia vrátane nákupu a predaja odbornej literatúry Poradenstvo v oblasti zdravého žitia

Masáže. Kinesiotaping, Čínsku masáž TUINA, relaxačná masáž, športová masáž, bankovanie, medová masáž, reiki, reflexológia nôh, lifting a lymfatické masáže.

Zhotovenie okuliarov na lekársky predpis aj za hotové - doplnkový sortiment - kontaktné šošovky - slnečné okuliare - pomôcky pre zrakovo handicapovaných - úpravy a opravy okuliarov

Praktický lekár pre deti a dorast. Odbery a očkovanie.

Organizovanie - kurzy terapie priťahovacích polí AFT Terapia priťahovacích polí AFT a A4M - kineziológia - reiki - ONE BRAIN

Mobilné masáže, mobilné masérske služby, rekondície, cvičenia, rekondičné cvičenia, mobilné masáže v Prostějove, mobilné masáže v Olomouci, masáže pre seniorov a masáže pre športovcov, kinesiotejping.

Modelingová agentúra. Alternatívna čínska medicína, akupunktúra a diagnostika. Eshop, malo a veľkoobchodný predaj produktov čínskej cisárskej medicínyTiens

Gyneklogicko pôrodnícka ambulancia, doškoľovanie doktorov v danom odbore. Informácie pre pôrodné asistentky a sestry. Predaj odbornej literatúry.

Dodávka, predaj, servis: -lekárske laserové prístroje: -pre odbory oftalmológie, estetická chirurgia, ORL, stomatológia -prístroje pre ESWT terapiu rázovými vlnami.

Služby, požičovňa - dojčenské digitálne váhy SOEHNLE - elektrické odsávačky materského mlieka MEDELApredaj - dojčiace pomôcky MEDELA - laktačné poradenstvo

Služby: -tradičná čínska medicína -masáže -psychoterapia -aromatické esencie -detoxikácia

Lekáreň: - lekárenská starostlivosť vrátane poradenstva - úplný sortiment liekov - široký sortiment voľnopredajných liečiv a potravín zvláštnej výživy - široký výber bylinných čajov - základná homeopatiká - obväzový materiál a pomôcky pri inkontinencii - liečebná kozmetika - veterinárne prípravky.

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár, detská lekárka -pediatrická ordinácia, pediatria.

Služby: - výživový poradca - osobný tréner fitness

Kurzy, vzdelávacie akcie: -neodkladná starostlivosť. Internetový obchod, e-shop: -pomôcky na poskytovanie neodkladnej starostlivosti.