Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Služby - cvičenie Spojenie s telom - relaxačné masáže - spirituálna terapia

Relaxačné a kozmetické štúdio Služby - kozmetika - masáže - sauna - vírivka

A štúdio Brno Kaderníctvo Kozmetické služby Permanentný make-up a tetovanie masáže

Služby - masáže relaxačné, Breussove, lymfatické, reflexné

Masážne štúdio: -Dornova metóda -masáže regeneračné -bankovanie -manuálna lymfodrenáž -SM systém -masáže lávovými kameňmi.

Služby: - psychoterapeutické poradenstvo - arteterapeutické poradenstvo

Predaj: - glukomery - diagnostické prúžky

Veterinárna ordinácia v Brne - Žideniciach Veterinárna ordinácia určená pre malé zvieratá a kone. Žiadny stres v ordinácii, prídeme k Vám domov. Preventívna medicína – vakcinácia, antiparazitárny program, aplikácia mikročipov, vystavovanie Europasov. Zobrazovacie techniky – RTG, EKG, USG.

Vývoj a dodávka databáz s infračervenými spektrami FTIR.

Predaj a servis načúvacích prístrojov a pomôcok pre sluchovo postihnutých. Kochleárne implantáty MED-EL. Diagnostická technika pre ORL. Batérie do načúvacích prístrojov. Pobočka: Krížkovského 114/4 Valašské Meziříčí Mobil: +420774191199

Lekárska spoločnosť s oddielmi: - stomatológia - gynekológia, pôrodníctvo, urogynekológia - psychológia - dermatológia, venerológia - estetické dermatológie - plastickej chirurgie a lekárskej kozmetiky.

Veľkoobchodný predaj okuliarových rámov, príslušenstva a doplnkov či slnečných okuliarov vrátane náhradných dielov.

Predaj - tepelné čerpadlá pre bazény aj geotermálne pre rehabilitačné bazény Predaj - rehabilitačné pomôcky Výroba - rehabilitačné pomôcky