Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Alžbetiny kúpele a.s. - najväčšie kúpeľné zariadenie v Českej republike. Liečba: Ochorenie zažívacieho traktu Metabolické poruchy a ochorenia Ochorenie pohybového systému Stavy po onkologických ochoreniach Neurologické ochorenia. Poskytovaná starostlivosť: Ambulantná rehabilitácia Predaj procedúr pre jednotlivcov, skupiny alebo CK a ...

Práca: - priemyselné nátery - protikorózne nátery

Služby: - biorezonančná terapia - Bachova kvetová terapia - tradičná čínska medicína - bankovaný

Stomatologická ordinácia. Zubný lekár.

Detská a dorastová ordinácia. Praktický lekár pre deti a dorast.

Služby: -fit centrum -posiľovňa -solárium

Lekáreň. Predaj: - lieky - voľnopredajné lieky - lieky na recept - kozmetika - detská výživa - plienky - zdravotné potreby - ortopedické potreby - vitamíny - čaje - zdravotné pomôcky. Meranie tlaku, váhy, pulzu, výšky.

Výroba, predaj: -ortopedická protetika: -protézy pre horné a dolné končatiny -ortézy pre horné a dolné končatiny -polohovacie dlahy -trupové ortézy -vložky ortopedické, individuálne -obuv ortopedická, individuálna. Predaj, opravy: -invalidné vozíky.

Veterinárna ordinácia. Veterinárna liečebná a preventívna činnosť v oblasti malých zvierat. Veterinár. Veterinárna ambulancia.

Dermatovenerologická ordinácia. Vyšetrenie, liečba detí a dospelých: - kožné choroby - ekzémy - akné - psoriáza. Poradenstvo, drobné chirurgické zákroky.

Zubná ordinácia. Ordinácia stomatológa. Praktický zubný lekár.

Detská a dorastová ordinácia. Praktický lekár pre deti a dorast. Detská a dorastová ambulancia. Detský lekár.

Spoločnosť Medical Trade, s.r.o. - výroba, predaj a servis stomatologickej techniky. Dodávame kompletné vybavenie stomatologických ordinácií. Sme výhradnými dodávateľmi zubných súprav a kresiel značky STOMADENT a separátorov amalgámu značky SKANTECH. Naša spoločnosť taktiež dodáva stomatologické kreslá a lekárske sedačky / stoličky od ...

Náš salón sa orientuje na tantra masáže v Prahe. Ponúkame masáže pre dámy, pánov aj páry s možnosťou zakúpenia darčekového poukazu. Masáže vykonávajú skúsení maséri aj masérky.

Výroba, predaj a servis zdravotníckej techniky a wellness. Ponúkame: - vírivé vane - lehátka a stoly - prístroje elektroterapie - ultrazvuky - kombinované prístroje - magnetoterapia - lasery - lymfodrenáže - hydrocolon terapia, parafínové kúpele a kryoterapia.

Rodinné konštelácie - poradenstvo a lektorská činnosť v oblasti práva a leadershipu - shiatsu - car-sharing v projekte Sharujeme.cz - sprievodcovské služby

Kaderníctvo, kozmetika, masáže, manikúra

Kozmetické štúdio vykonáva estetické bezoperačné zákroky - trvalá epilácia - ošetrenie pleti - neinvazívny lifting - drobné plastické operácie - invazívna liposukcia - masáže.

Očná ordinácia MUDr. Daniely Rybářovej.