Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Veterinár pre malé zvieratá. Veterinárna ordinácia. Odborná veterinárna ambulancia. Veterinárne služby pre psy, mačky, malé zvieratá.

Dovoz a distribúcia: -očkovacie látky -lieky -diagnostické séra -diagnostické prístroje -vakcíny -glukomery -bezpečnostné listy -imunoglobíny -základná biochémia -prístroje na spracovanie testov -rýchle testy pre ordinácie praktických lekárov -dezinfekcia -sterilizácia. Zelená linka 800123986.

Zubná ordinácia. Ordinácia stomatológa. Profesionálna zubná hygiena. Fixná protetika. Snímacia protetika. Bielenie zubov. Zubná chirurgia. Estetické výplne. Ošetrovanie koreňových kanálikov.

Služby: -posiľovňa -solárium -masáže

Služby: - poradenstvo v oblasti výživy, prevencia civilizačných chorôb, detoxikácia organizmu a regulácia váhy

Rehabilitácia. Procedúry. Programy, cvičenie pre tehotné. Kiniziologický rozbor. Reflexné masáže. Lymfatické drenáže. Mobilizácia chrbtice, kĺbov. Slatinové zábaly. Vírivé kúpele. Kondičné cvičenia. Mojžišova metóda.

Luxusný hotel v centre Karlových Varov: -ubytovanie -stravovanie -kúpeľná starostlivosť -37 luxusných izieb -wellness -kúpeľné procedúry -balneo -bazén -sauna -telocvičňa -parkovisko pri hoteli zadarmo -wifi.

Hotel****: -ubytovanie -luxusné apartmány -stravovanie -wellness -fínska sauna -whirlpool -aqua aerobic -infra sauna -turecký parný kúpeľ -bazén -telové SPA zábaly. Poskytovanie komplexnej kúpeľnej starostlivosti. Hotelová činnosť.

Distribúcia a predaj: - dentálnych - stomatologických - dezinfekčných prostriedkov spoločnosti Schülke & Mayr.

Urológia je lekársky odbor zameriavajúci sa predovšetkým na diagnostiku a liečbu ochorení močového ústrojenstva a mužských pohlavných orgánov. Zdravotná starostlivosť v celej šírke urológie: - sonografia vrátane dopplera - urodynamika - poradňa pre erekcie - dysfunkcia

- depozitovanie opustených a týraných mačiek a psov - veterinárna starostlivosť o choré a zranené zvieratá - ponuka mačiek a psov na adopciu - ponuka mačiek a psov na virtuálnu adopciu

Predaj bylín a zdravej výživy. Výroba: -čaje a minerály na odkyslenie organizmu, bylinné čaje, tinktúry z púčikov -gemmoterapia a tinktúry z bylín, práškové byliny, potravinové doplnky -poradenstvo alternatívnej medicíny, irisdiagnostiky a zdravej výživy.

Kúpeľný ústav: -kúpeľné služby -ubytovanie -stravovanie. Kúpeľný cestovný ruch. Kúpeľná starostlivosť: - pohybové ústrojenstvo - obličky - močové cesty - respiračné, gynekologické ochorenia - poruchy metabolizmu.