Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Predaj - prostriedky zdravotníckej techniky pre rádiodiagnostické pracoviská.

Spoločnosť s celosvetovou pôsobnosťou v oblasti starostlivosti o zdravie. Zameriava sa na výskum, vývoj, výrobu a predaj farmaceutických prípravkov, nutričných prípravkov, prostriedkov zdravotníckej techniky a diagnostiky.

Vyrábame lasery pre priemysel a medicínu. Lasery a laserové systémy na značenie, gravírovanie, rezanie, zváranie a priem. aplikácie. Zákazkový laserový popis a gravírovanie. Lekárske a kozmetické biostimulačné a výkonové lasery, bio a polymerizačné lampy.

Činnosť: - dovoz zdravotníckej techniky a špeciálnych materiálov pre zdravotníctvo. Našimi doménami sú odbory: - oftalmológia - ORL - neurochirurgia - dermatológia. Dodávame slovenským a českým lekárom a optikom najkvalitnejšie prístroje, nástroje a materiály dostupné na svetových trhoch. Naša komplexná servisná podpora ...

Ošetrujeme pacientov v odboroch estetická stomatológia, ortodoncia, laser terapia, protetika. Uplatňujeme psychosomatickú a celostnú medicínu.

Distribúcia kitov a rádiofarmák pre nukleárnu medicínu.

Spoločnosť LIPOELASTIC a.s. je popredným svetovým výrobcom kompresného pooperačného prádla. V rámci Českej republiky potom disponuje najúplnejšou ponukou produktov s využitím v plastickej a estetickej chirurgii.

V súčasnej chvíli poskytujeme pracovnolekárske služby viac ako deväťdesiatim klientom v rámci Českej republiky. Našimi klientmi sú ako spoločnosti zaoberajúce sa prevažne výrobnou činnosťou, kde sú zamestnanci exponovaní radom rizikových faktorov pracovného prostredia a ku ktorým sa vzťahuje rad špeciálnych vyšetrení, tak aj spoločnosti, ktorých ...

V roku 2005 sme sa stali prvým internetovým obchodom s kontaktnými šošovkami v Českej republike. Na začiatku roku 2014 sme otvorili nové centrum kontaktných šošoviek a okuliarov.

Hotel**** - ubytovanie Služby: - wellness Reštaurácia.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: -lieky -liečivá