Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Naša firma sa zaoberá výrobou ochranných nepriepustných inkontinenčných nohavičiek, plienok a rôznych typov body pre dospelých, ktoré trápia inkontinencie. Naša firma sa snaží zabezpečiť ľuďom, trpiaci problémom inkontinencie fungovanie v každodennom i spoločenskom živote. Poskytujeme internetový predaj pomôcok, ktoré zaistia pohodlie a pocit ...

Poisťovacie a finančné služby: - poistenie vozidiel - poistenie nehnuteľností - stavebné sporenie - penzijné pripoistenie - úrazové poistenie - povinné ručenie sa živelným a úrazovým poistením, vrátane poškodenia zverou.

služby: -psychiatrická liečebňa -léčení zo závislosti -léčebna otvoreného typu.

Očná optika - predaj kontaktnej šošovky za najnižšiu cenu na trhu: - jednodňový - štrnásťdňový - mesačné - štvrťročné - farebné. Tiež u nás zakúpite roztoky, kvapky a príslušenstvo k šošovkám.

Stomatologické centrum - zubná estetika, ortodoncia, zubná hygiena.