Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Zdravotníctvo: -odborný lekár v odbore ušné, nosové a krčné lekárstvo -otorinolaryngológia ORL.

Endokrinológia a Diabetológia. Liečba cukrovky, porúch štítnej žľazy a uzlov, ochorení prištítnych teliesok, nadobličiek, rednutie kostí, hypofýzy a ďalších hormonálnych chorôb dospelých aj detí.

Veterinárna ordinácia, veterinár, veterinár: - očkovanie (psy, mačky, fretky, králiky) - odčervenie (pasty, tablety, pipety spot on) - predoperačné a preventívne vyšetrenie krvi (seniori) - krátenie pazúrikov, čistenie uší - vyšetrenie zvierat na besnotu po pohryznutí a iné.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - zásobovanie ordinácií -lieky, liečivá, vitamíny -zdravá výživa -dojčenská výživa -liečebná kozmetika -ortopedická obuv. Lekárenské poradenstvo.

Výskum, vývoj, výroba a vzdelávaním v odbore chovu včiel a včelích produktov.

Sme sieť zubných ordinácií, ktoré poskytujú komplexnú stomatologickú starostlivosť. Hlavný dôraz kladieme na kvalitu služieb, individuálny prístup s aktívnou účasťou pacientov pri liečbe.

Služby: - masáže - lymfatické masáže - bankovanie - moxovanie

Zháňate lekára, ktorý vykonáva špecializovanú starostlivosť v ortopédii? Obráťte sa na nás! Ortopedická ambulancia MUDr. Zbynka Mašky poskytuje špecializovanú starostlivosť, ku ktorej patrí: liečba ACP metódou – krvnými doštičkami, liečba rázovou vlnou, liečba laserom s laserovou sprchou. Liečba bolestí nereagujúcich na štandardnú ...

Dodávateľ strojov a zariadení pre zlatnícku výrobu, priemysel a zdravotníctvo

Integrové prenosné kardiovaskulárne laboratórium - privátne ambulantné vyšetrenie.

Služby: - masáže - lymfodrenáž - liečebná telesná výchova

Montáž, výroba: - zdravotnícke pomôcky určené na jednorazové použitie - výroba prebieha v dvoch prevádzkach s čistými priestormi, ktoré sú klasifikované triedou čistoty D. MPH ponúka svojim zákazníkom širokú škálu vysoko kvalitných výrobkov na jednorazové použitie: - infúzne sety - prepojovacie hadičky - drenážne systémy - ...

Pokratická lekáreň. Lekáreň U Čierneho orla.

Lekáreň Korunka ponúka široký sortiment tovaru za trvalo prívetivé ceny. Máme bohatý vernostný systém s mnohými benefity. Prevádzkujeme profesionálne dermatologické centrum. Ponúkame odborné poradenstvo a vždy prívetivý prístup.