Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Klinika ponúkajúca Hyperbarická oxygenoterapia (hyperbaric oxygen therapy, HBO Therapy), inak tiež hyperbarická kyslíková terapia či hyperbaroxia je metóda liečenia, ktorá využíva schopnosť krvi pri vyššom atmosférickom tlaku dopraviť väčšie množstvo kyslíka k orgánom.

Zdravotné stredisko. Praktický lekár pre dospelých: -tel.:483387087. Zubný lekár: -tel.:483387107. Detský lekár: -Veľké Hamry 605, tel.:483387108.

Lekáreň u sv. Ludmily, ktorú prevádzkuje spoločnosť ELENOR s.r.o., sa zaoberá predajom liekov, potravinových doplnku, vitamínov, zdravotníckych potrieb a kozmetiky. Okrem klasického lekárenského sortimentu formou voľného predaja zabezpečujeme aj výdaj liečiv na recept. Poskytujeme bezplatné odborné konzultácie a náš kvalifikovaný personál Vám ...

Výživová poradňa: - analýza zloženia tela - bankovanie - tejpovanie - kineziotejpovanie.