Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

lekáreň: - voľne predajné lieky - vitamíny a minerály - potravinové doplnky a čaju - očkovacie látky a alergie - homeopatia - veterinárne prípravky - ústna hygiena - zdravotnícky materiál a prístroje - inkontinencia a ležiaci pacienti - prípravky a výživa pre deti.

Svetovo unikátna stavba PEKLA, ktorá predstavuje zábavu nielen pre rodiny s deťmi. Stavebné komplex v tvare prevrátenej lodi vybudovaný v podzemí, ktorý zahŕňa: - podzemné labyrint - reštauráciu - Luciferovo doupě - predajňu suvenírov - herňu - vinári Poskytujeme tiež ubytovanie, a to v: - v apartmánoch - chalúpke pod peklom - ...

Očná optika. Optometrista, optometrie - meranie zraku. Aplikácia kontaktných šošoviek. Maloobchod, predaj: - okuliare - okuliarové rámy - puzdrá na okuliare

Výroba, predaj, distribúcia: - jednorazové zdravotnícke pomôcky - operačné plášte, čiapky, ústenky - sterilné krytie - sterilné tampóny - jednorazové operačné rúšky - jednorazové odevy.

Stomatologická ordinácia. Zubný lekár.