Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Činnosť: - riadená a kontrolovaná detoxikácia podľa MUDr. Jonáša - Poradenstvo v oblasti detoxikácie, výživy a zdravého životného štýlu - Masáže, jemné techniky a uvoľňovanie kĺbových blokád

Služby: - masáže, pedikúra a reflexná terapia. - numerológia.

Služby: - reflexná terapia - lymfatické masáže - hormonálna jóga.

E-shop - drogové testy - tehotenské a ovulačné testy - rakovinové testy

Služby: - zubná ordinácia - stomatológia

Služby: - ezoterika - práca s energiami - reiki.

Služby: - masáže - poradenstvo v oblasti zdravej výživy

Služby: - soľná jaskyňa - infrasauna - masáže - lymfodrenáž - suchý uhličitý kúpeľ

Služby: - liečba pohybového systému - fyzioterapia

Predaj, e-shop, eshop: - najkvalitnejšie prístroje pre veterinárnu prax.

Hotel a pivovar: - ubytovanie - reštaurácia - wellnes - aktívna dovolenka

Veterinárna klinika. Služby : -preventívna starostlivosť -očkovanie odčervovanie, čipovanie, preveventívne prehliadky -starostlivosť o chorých, krátkodobá hospitalizácia. Široké spektrum operácií: -kastrácia -operácia v dutine brušnej -ortopedické operácie vrátane riešení -zlomenín kostí -kožné -očné.

Veterinárna klinika Socrates - interna - chirurgia - ortopédia - neurológia - intenzívna starostlivosť a hospitalizácia - zobrazovacia diagnostika - onkológia

Všeobecná veterinárna medicína psov a mačiek, drobní hlodavce. RTG, USG, chirurgia, interna, poradenstvo hospitalizácie iba krátkodobá.