Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Očná optika - predaj kontaktnej šošovky za najnižšiu cenu na trhu: - jednodňový - štrnásťdňový - mesačné - štvrťročné - farebné. Tiež u nás zakúpite roztoky, kvapky a príslušenstvo k šošovkám.

Poisťovacia spoločnosť, poistenie: - zdravotné - životné - obchodné

Predaj a servis, produkty: - autorefrakto - keratometre - tonometre - perimetre - topografy - pachymetre a očné ultrazvuky - štrbinové lampy - očné lasery - pentacam - fokometre Hlavné vyšetrovacie prístroje pre oftalmológiu. Vyšetrovacie pomôcky a prístroje pre oftalmológiu. Automatické fokometre. Ultrazvuková ...

Wellness programy v oblasti dietológie, cvičenia, relaxácie, krásy a imidžu. Stravou k zdraviu - výživové poradenstvo, laboratórne testovanie, konzultácie, diéty, chudnutie, online úprava jedálnička, poradňa, pomoc s nájdením vhodných doplnkov stravy. Pohyb je liek - kondícia, redukcia, rehabilitácia, osobné či skupinové trénerstvo, ...

Očná optika V našej ponuke nájdete kvalitné značkové okuliare, ale aj lacné okuliare a najlacnejšie okuliare na trhu. Zároveň ponúkame kvalitné okuliarové šošovky od spoločnosti Hoya.

Ambulancie kardiológie, angiológie, interného a športového lekárstva.

Kaderníctvo, kozmetika: -predlžovanie vlasov - relaxačné balíčky - vizážistika (premeny) -manikúra -modeláž nechtov - pedikúra.

Liečenie pohybového aparátu - mobilizácia chrbtice metódou L. Mojžišovej - masáže - tanečná terapia.

Krištáľové liečenie - liečebná terapia pomocou krištáľov. Liečebné terapie. Energetické liečenie. Masáže Ayurvédske. Muzikoterapia. Diagnostika chorôb. Konzultácie.