Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Zubná ambulancia, stomatológia. MDDr. Tereza Bacová MDDr. Vanda Urbánková MDDr. Monika Jiroušová MDDr. Lada Štalzerová

Služby: - fyzioterapia - liečebná rehabilitácia - vodoliečba

Poliklinika: -lekárska služba prvej pomoci -zubný lekár -praktický lekár.

MUDr. Jiří Kráľ - zubná ordinácia, stomatológia.

Služby, ordinácia: - praktický lekár pre deti a dorast - detská kardiológia Ordinácia, Starodubečská 99/6: - prakticky lekár pre deti a dorast

Hotel *** -kapacita 43 dvojposteľových izieb -výťah s bezbariérovým prístupom -wifi pripojenie pre hostí zadarmo -reštaurácia -TV české a zahraničné programy -telefón -trezor. Kúpeľné a rehabilitačné centrum.

Finančné služby. Životné, úrazové a skupinové poistenie. Otváracia doba: po: -- út-št: 9.30-12, 13-16 pi: 9.30-13

ORL ambulancie - ušné, nosné, krčné. Ďalšia ambulancia: Masarykovo námestie, Nýřany tel. 377 931 967

Agentúra domácej zdravotnej starostlivosti.

Detská ordinácia- ambulancia praktického lekára pre deti a dorast MUDr. Lenka Chromčáková detská sestra : Jana Fritzová zastupujúci lekár MUDr. Yahia Jabali Ordinačné hod.: pre chorých Po, Út, Št, Pi: 8-9:30 hod. pozvané kontroly 9:30-11:30 hod. St: 13-17 hod Možnosť telefonického objednania.

Neštátne zdravotnícke zariadenia: - komplexné vyšetrenie pohybového aparátu - rehabilitácia, fyzioterapia - diagnostika nôh - výroba vložiek do topánok na mieru.

Fotografické služby Vydavateľská činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Prípravné práce na realizáciu stavby Obchodná činnosť v rozsahu voľnej živnosti Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Služby súvisiace s produkciou filmov alebo videozáznamov Dokončovacie stavebné práce pri realizácii ...