Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Diagnostická klinika. Ordinácia praktického lekára pre dospelých, Neurologická ambulancia.

Kliment Janda sa zaoberá výrobou a predajom prípravku na liečbu lupienky (psoriázy). Kozmetický prípravok, olejček, je vyrobený špeciálnou technológiou zo žĺtkov slepačích vajec a neobsahuje žiadne chemické prísady, nemá vedľajšie účinky a môžu ho používať aj deti. Výroba, predaj: - Jandov kozmetický prípravok na liečbu lupienky, olejček zo ...

Služby - domáca zdravotná starostlivosť - MUDr. Alena Drobníková ortopédia - rehabilitácia. Ďalšia ordinácia - Jiřetín pod Bukovou 137 - tel. 775 427 611 - Krkonošská 350, 468 41 Tanvald - tel. 483 395 191

Výživové poradenstvo, KetoDiet, joga, reiki.

Zdravotníctvo: -praktická lekárka pre dospelých.

Neštátne zdravotnícke zariadenia: - ordinácia praktického lekára pre dospelých - pracovné lekárstvo - estetická medicína (dermálne výplne, botox, chemický peeling, laserová terapia...).

Ubytovanie: - hotel - liečebné a wellness procedúry. Reštaurácia DOMA.

Estetika, estetická ambulancia - depilácia - akustická vlna: bezpečná terapia celulitídy a lymfatických opuchov. Múdr. Ján Šmejkal -interna, reumatológia, obezitológia.

Lekáreň, maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - výdaj liekov na predpis - voľnopredajné liečivá - vitamíny - doplnky stravy - kozmetika - zdravotnícke potreby - autolekárničky, náplne do autolekárničiek - homeopatiká - bylinné čaje - veterinárne lieky.

E-shop: - dizajnové ochranné kryty kolies pre invalidné vozíky

Ponúkame znižovanie nadváhy pod odborným dohľadom. Naučíme Vás správne jesť. Programy sú zamerané na chudnutie, dobré stravovacie návyky, vyváženú a racionálnu výživu, pohybovú aktivitu a zdravý životný štýl. Vykonávame meranie celkového telesného zloženia prístrojom BODYSTAT, zmeriame tlak, hladinu cukru v krvi - včasné odhalenie cukrovky, ...

Služby - výživové poradenstvo. E-shop - zdravá výživa - diétne potraviny.

Rehabilitácia s kompletnou fyzioterapiou, interná a angiologická ambulancia, kardiologická a reumatologická ambulancia, poradňa pre liečbu obezity, očnej ordinácie, pracoviska estetickej medicíny av neposlednom rade tu bola vykonávaná, ako na jednom z mála pracovísk u nás, hyperbarická oxygenoterapia.

Ašská lekáreň U Röntgena. Vydávame lieky na predpis. Voľnopredajné lieky, potravinové doplnky, kozmetiku a športovú výživu.

Vývoj, výskum a výroba: - biotechnologické produkty so zameraním na potravinárske, farmaceutické, hygienické, kozmetické a ekologické aplikácie -dámske vložky s probiotikami -výroba novej generácie probiotík tzv. biofilmových probiotík -výroba protilátok pre kozmetiku -vývoj rekombinantných proteínov -vývoj a výroba doplnkov ...

Zastupovanie farmaceutických spoločností na lekárenskom trhu.

Jedna z najúspešnejších firiem v oblasti obchodného outsourcingu pre lekárenský sektor v Českej republike. Distribúcia farmaceutického tovaru tuzemských i zahraničných spoločností.