Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Ortoptiká: - ortoptické, pleoptické cvičenia - liečba škúlenia.

Kožná ordinácia Jablunkov. Ordinačné hodiny: - pondelok 7:00 - 15:00 - utorok 7:00 - 15:00 - streda 11:00 - 15:00 - štvrtok 7:00 - 16:30.

Ambulancie gastroenterológie - vyšetrenie hrubého čreva - liečba hemoroidu.

Stomatologické centrum. Zubná ordinácia.

Ordinácia, služby: - estetická dermatológia - kozmetika

Výroba a predaj: - ortopedickej obuvi - ortopedické vložky individuálne a špeciálne - bandáže, ortézy - podologické pomôcky - ortézy. Servis: - invalidné vozíky Otto Bock.

Veterinárna klinika. Sme tu pre Vás a Vašich miláčikov aj počas sviatkov a to od 9:00 - 14:00. Pohotovosť na tel. 728 308 803. Dostupnosť autom s parkovaním ale aj pešo. Špičkové vybavenie kliniky, profesionálny prístup. Moderne vybavená klinika poskytuje: - veterinárna činnosť - klinické vyšetrenie, vakcinácia, čipovanie - akútni ...

Masérske, rekondičné a regeneračné služby

Veterinárna klinika Vítkovice, s.r.o. dlhodobo poskytuje odbornú veterinárnu starostlivosť o malé zvieratá. Zaisťujeme všetky služby ako je očkovanie psov, RTG, vyšetrenie dysplázie, kastrácia či sono. O Vašich miláčikov sa tu stará tím zverolekárov, ktorý kladie dôraz na prevenciu, liečbu podľa najnovších lekárskych poznatkov a priateľský prístup ...

Firma Kalpe bola založená v roku 1990 so zámerom vyrábať rotopedy. Prakticky s nulovým počiatočným kapitálom a minimálnym strojovým vybavením vznikali prvé jednoduché výrobky. S rozvojom firmy boli vyrábané dokonalejšie typy rotopédov a neskôr spinningové kolesá pre stále náročnejších zákazníkov. Na prvé miesto sa dostala snaha o dokonalý výrobok, ...

Dentálna klinika? Ďalšia pobočka Ostrava Českobratská 2227/7 - Ostrava Telefón: +420 774 492 099

Soľná jaskyňa. Predaj: - lampy zo soľných himalájskych kryštálov - soľ z Mŕtveho mora - soľné produkty. Ďalšie prevádzky: - Kúpele Teplice nad Bečvou - Priessnitzove kúpele Jeseník.

Predaj, e-shop: - masti - čaje - Kittlova masť - čínska medicína - prírodná kozmetika - včelie produkty - zelený íl - alternatívna medicína pre psy a mačky.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky - liečivá.

Veľkoobchod, predaj: -prípravky na starostlivosť o nohy, pedikúru.

Masáže thajské, čokoládové, bambusové, olejové, kráľovské

Ordinácia, služby: - gynekológia - pôrodníctvo - urogynekológia Ordinácia Dlhá trieda 83 tel.: 596 413 232

Veterinárna klinika - pohotovosť na tel. 602 706 711.