Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Soľná jaskyňa. Predaj: - lampy zo soľných himalájskych kryštálov - soľ z Mŕtveho mora - soľné produkty. Ďalšie prevádzky: - Kúpele Teplice nad Bečvou - Priessnitzove kúpele Jeseník.

Predaj, e-shop: - masti - čaje - Kittlova masť - čínska medicína - prírodná kozmetika - včelie produkty - zelený íl - alternatívna medicína pre psy a mačky.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky - liečivá.

Veľkoobchod, predaj: -prípravky na starostlivosť o nohy, pedikúru.

Masáže thajské, čokoládové, bambusové, olejové, kráľovské

Ordinácia, služby: - gynekológia - pôrodníctvo - urogynekológia Ordinácia Dlhá trieda 83 tel.: 596 413 232

Veterinárna klinika - pohotovosť na tel. 602 706 711.

Služby: - ošetrovateľská, opatrovateľská služba.

Očná optika: - meranie zraku - okuliare - kontaktné šošovky.

Komplexná starostlivosť o tvár, telo, ale aj celkové zdravie so zárukou vysokej úrovne služieb po stránke odbornej aj v kvalite starostlivosti, individuálneho a diskrétneho prístupu v zázemí moderného estetického centra.

Zubná klinika, služby: - stomatológia - zubná ordinácia

Chcete si zaobstarať kvalitné, atraktívne okuliare či kontaktné šošovky? Obráťte sa na nás, na firmu Optika Pleyerová. Našu prevádzkareň nájdete priamo v centre Litoměříc. V netradične zariadenom priestore v historickom dome sa Vám bude venovať ochotný a profesionálny personál. Pomôže Vám s výberom okuliarových rámov známych značiek, poradí, či sa ...

Neštátne zdravotnícke zariadenia: - podológia - odborné ošetrenie nôh - pedikúra - fyzioterapia, rehabilitácia.

Dodávky, obchod, predaj, distribúcia: -dentálny a zdravotnícky materiál pre privátnych lekárov, nemocnice a štátne inštitúcie -dodávame materiál značiek EDENTA, 3M ESPE, GC, SAFINA, VOCO, MEDIN, HARTMANN Stomatologické potreby: -odtlačovacie materiály -dentálna živica -zuby -farmaceutické prípravky -ostatný laboratórny materiál ...