Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Psychologické centrum: - klinická psychológia - psychoterapia.

Predaj, rozvoz - špecializovaná zdravotnícka predajňa - inkontinenčné a stomické pomôcky

Veterinárny lekár, ordinácie: - Peč o hospodárske zvieratá - reprodukcie dobytka - inseminácie - výživa prežúvavcov - úprava paznechtov.

Rehabilitačné centrum Šumava - rehabilitácia, fyzioterapia. Súkromná ordinácie - adresa: Na Nábrežie 3, 370 01 České Budějovice.

Praktická lekárka pre dospelých MUDr. Marta Kleprlíková poskytuje vo svojej ordinácii komplexnej preventívnej, diagnostickú a liečebnú starostlivosť. Vykonávame odbery krvi, očkovanie, preventívne prehliadky a tiež predoperačné vyšetrenie. Taktiež sa zameriavame na pracovne lekárskej prehliadky. Nájdete nás na adrese Dr. Milady Horákové 641 / 34a, ...

služby: - kineziológia - koučing - akadémia osobnosti

služby: - psychologické poradenstvo - psychoterapia.

Základné oftalmologické vyšetrenia. Špecializovaná vyšetrenie na moderných prístrojoch. Mikrochirurgické vnútroočné operácie. Plastická a estetická chirurgia očných viečok.

služby: - cvičiteľka, terapeutka a výživová poradkyňa - diagnostika porúch chrbtice - masáže

služby: - masáže, masér - thajské masáže - medová detoxikačná masáž - reflexná terapia - Reiki - taping.

Protinikotinové centrum: -odvykání fajčenia pomocou biorezonančnej metódy.

služby: - kozmetika - masáže - manikúra

poskytuje - rehabilitačné starostlivosť

Horská chata Orlík - ubytovanie v Krkonošiach - reštaurácia, bar - wellness.

Hradeckej očné sanatórium (privátne zdravotnícke zariadenia). Poskytuje komplexné zdravotnej starostlivosti v odbore očné lekárstvo (ophthalmologie). Ponúkame tieto služby a vyšetrenia: - ambulancie, stacionár, jednodňovej chirurgie - deti od novorodeneckého veku, dospelí - bežné vyšetrenia (refrakčné chyby, zápaly, úrazy a ...