Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

predaj - antidekubitné systémy - matrac - podložky - polohovacie pomôcky - komunikačné systémy.

Nemocnice. lekáreň: - tel .: 354 226 017 - po - pia: 7:30 - 17:00

Cieľom Karlovarská krajská nemocnice a.s. je poskytnú pacientom kvalitný akútne, následnú, lôžkovú a ambulantnú starostlivosť na špičkovej úrovni v základných i superspecializovaných odboroch. Sme najväčším poskytovateľom zdravotníckej starostlivosti v Karlovarskom kraji. Sídlime na ulici Bezručova 1190/19 v Karlových Varoch. Oddelenie našej ...

MUDr. Jiří Prach - interná ambulancia, s.r.o. prevádzkuje súkromnú ordináciu na ulici Nádražní 310/28, Plzeň - Východní Předměstí. Zameriavame sa na poruchy vnútorných orgánov a metabolizmu. Poskytujeme všetky potrebné vyšetrenia na diagnostiku a liečbu pacientov s ochorením zažívacieho traktu, endokrinného systému, s poruchami metabolizmu a ...

Studio Naturopatia pomáha pri riešení zdravotných problémov, poskytuje výživové poradenstvo so zameraním na očistu organizmu pomocou prírodných detoxikačných prostriedkov. Samotná naturopatia sa zaoberá: - systémom elektroherbalistických techník, - Darkfield analýzou živé kvapky krvi - screening krvi, poskytne komplexný obraz aktuálneho ...

Výroba, predaj, e-shop: -Individuálne ortopedicko-protetických pomôcok.

Praktická lekárka pre deti a dorast MUDr. Miroslava Žižková vykonáva štandardné preventívne a liečebnú starostlivosť pre deti od narodenia do 19 rokov. V našej ordinácii zabezpečujeme aplikáciu vakcín, odbery biologického materiálu aj poradňu pre deti, dojčatá a batoľatá. Nájdete nás v meste Jindřichův Hradec, sídlisko Vajgar. Pediater, ...

estetické centrum - kozmetika - masáže - bielenie zubov - prístrojová lymfatická masáž - predlžovanie rias. ďalšie pobočky - adresa: Bratislavská 2, Brno, tel. 602 640 778 - adresa: Sady 5. mája 32, Plzeň, tel. 602 640 778.

distribúcia: - zdravotnícke prístroje Pobočka Brno: Pražákova 1024 / 66a tel .: 542 423 711 - 717

Veterinárna klinika Na Weilovně je prvá veterinárna klinikou, ktorá bola na Příbramsku zriadená. Už viac ako 12 rokov poskytuje vysoký štandard služieb v preventívnej a liečebnej starostlivosti o psov, mačky a ďalšie malé zvieratá a exoty. Klinika disponuje priestrannými nadštandardne vybavenými ordináciami a operačným sálou umožňujúcim tiež ...

Výroba, distribúcia - liečivá, liečivo - farmaceutické produkty proti alergiám.

Internetový obchod, e-shop: - kontaktné šošovky, príslušenstvo.

MK Optik. - očná optika - meranie zraku - predaj: kontaktné šošovky, dioptrické okuliare, okuliarové šošovky - opravy okuliarov.

Vývoj, dodávka: - osvetlenie stomatologických ordinácií - dentálnych chirurgických lampy - osvetlenie pre zubné laboratóriá.

Dodávka, predaj: - spotrebný materiál pre zdravotníctvo (papiere do EKG, CTG, papier pre ultrazvuk ...) - papierové utierky ZZ, toaletný papier - drogistický tovar - jednorazové riady - LDPE Pyle, mikroténové sáčky.

Dodávka: - zdravotnícka technika - chrbticovej chirurgia (implantáty) - balónikovej katétre - kardiologické, rádiologické stenty.

Internetový obchod, e-shop: - trvanlivé potraviny, potraviny pre dlhodobé uskladnenie zn. LEGACY Premium - zdravotnícke vybavenie (evakuačné masky, obväzy ...) - cestovné vodné filtre - poľné lopatky, nože - podpaľovače.

Hotel - ubytovanie - liečebné a relaxačné pobyty - centrum kúpeľné a rehabilitačné starostlivosti.

liečebné zariadenie - rehabilitácia, fyzioterapia - elektroliečba - vodoliečba.

Vývoj a výroba pevných liekových foriem - vývoj a výskum v oblasti farmaceutických technológií - mikronizácie, solubilizáciou, tvorba komplexov a adičných zmesí, ich granulácie.

Distribúcia liečiv. Lekáreň Slnko v Lekárskom dome potoky 5145 760 01 Zlín e-mail: mail@lekarnaslunce.cz