Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Navštívte náš zdravotnícky obchod Medihum.cz so širokou ponukou zdravotníckych potrieb. V ponuke máme veľký výber prístrojov a iných potrieb pre lekárov a zdravotnícke zariadenia.

Očné ordinácie MUDr. jitka Pechová

Fyzioterapia, rehabilitácia, šport, detská fyzioterapia, športové fyzioterapia, kompenzačné terapia, tréning, tréningový plán, vývojová kineziológia, Vojtova metóda, dynamická neuromuskulárnej stabilizácia doc. Kolářa, kineziotaping, lymfatická masáž.

Pracujem ako psychológ a psychoterapeut, ponúkam psychologické poradenstvo a pomoc v zložitých životných situáciách, ak sa stretávate s depresiou či úzkosťou, máte vzťahové alebo rodinné problémy, nezvládate svoje duševné ochorenie alebo poruchu.Pokud potrebujete pomoc psychológa, kontaktujte ma.

Zubná ambulancia poskytujúca služby z oblasti preventívnej a záchovnej stomatológie, stomatochirurgie, protetiky a dentálnej hygieny.

Výroba a predaj jednorazových detských plienok, plienok pre dospelých, prebaľovacích podložiek, vlhčených obrúskov a pod.

Prevádzkujeme laboratórium špecializovanú na odborné vykonávanie DNA testov. Ponúkame testy otcovstva, materstva a iných typov biologickej príbuznosti. Súčasťou našej ponuky sú testy DNA zamerané na zdravie.

Masáže športové, rekondičné, revitalizačné a relaxačné.

Moderné optika. Prekvapí vás netradičným interiérom a širokým výberom dioptrických a slnečných okuliarov. Je tu možnosť kontroly zraku každý deň. Zameriavame sa na štýlové okuliare a sleduje neustále nové trendy s dôrazom na kvalitné materiály a spracovanie.

Ponúkam športové, rehabilitačné aj celú škálu relaxačných masáží a príbuzných techník starostlivosť o telo i dušu. Doprajte skvelú starostlivosť sebe či iným ako darček.

Ponúkame zdravotnícke dozory, dohľady a asistencia na vašich akciách. Kultúrne, spoločenské, športové a iné podujatia. Spolupráca pre cestovné kancelárie. Ponúkame profesionálne zdravotnícke zabezpečenie, odvrátenie akútnej hrozby ohrozenia života, ošetrenie všetkých druhov poranení a zaistenie chorého alebo zraneného pred príchodom záchrannej ...

Sme zelená apatyka, predávajúci jedinečné bylinné preparáty p.Emila Václava Havelky a ďalšie tinktúry, kapsle, čaju od renomovaných výrobcov. Ďalej potom ponúkame prírodnú liečebnú kozmetiku, niečo málo zo zdravej výživy a v neposladní rade aj poradenskú činnosť. Klienti môžu novo využívať aj náš eshop.

MCDental. Zubnej ordinácie Praha. Príjemný prístup, kvalitné, profesionálne a bezbolestná zubnej starostlivosti

Ordinácii dentálnej hygieny Novodental na Prahe 6 Veleslavín poskytuje služby dentálnej hygieny, Air flow (pieskovanie zubov), ordinačné aj domáce bielenie zubov. Venujeme sa tiež pacientom so strojčekom, detským pacientom, prevencii a liečbe parodontitídy.

Výroba a predaj detských ortopedických nohavičiek. Tieto nohavičky zaistí správny vývoj bedrových kĺbov bábätka počas prvých 6 mesiacov života. Morávková detské ortopedické nohavičky slúžia nielen k náprave u vývojových chýb bedier bábätka, ale aj ako prevencia. Nohavičky sú vyrobené z kvalitnej bavlny a strieborných vlákien. Klinicky testované ...

Kvalitné a spoľahlivé služby v oblasti stomatológie! Ak potrebujete svoje zuby vyliečiť či skôr vyžadujú Vaše zuby estetické vylepšenia, potom neváhajte a navštívte nás! Viac info na dsmile.cz!

Štýlové slnečné okuliare, ktoré si môže dovoliť skutočne každý - eshop, kde sú štýlové slnečné okuliare a spokojný zákazník na prvom mieste - skvelé ceny, jednoduchý nákup, pohodlná reklamácie alebo vrátenie tovaru - pri nákupe nad 1 000, -Sk poštovné zadarmo

Chcete kvalitnú zdravotnú starostlivosť a ľudský prístup? Obráťte sa na Salius Medical Group. Dokážeme starostlivosť o vaše zdravie premeniť v oveľa príjemnejšie a profesionálne zážitok. Tešíme sa na vás v našich ordináciách Stomatológia a Dermatológia

Klinika Aesthevita pod odborným vedením MUDr. Jána Pílky poskytuje služby v oblasti plastickej chirurgie a estetickej medicíny. Naši pobočku nájdete v Prahe.

Predaj, dodávka, poradenstvo: -Masážne ležadlo -ozónová perličkový kúpeľ, kúpeľ -biotronová lampa.

služby: - liečba a prevencia bolestí chrbta - cvičenie - rekondičné a manuálne lymfatické masáže

V našej Zubná laboratóriu - Kateřina Kudláčková zhotovujeme stomatoprotetické výrobky, fixné aj snímateľné zubné náhrady, korunky či mostíky. Poradíme Vám a poskytneme komplexné informácie pre výber vhodnej zubnej náhrady. Naši laboratórium nájdete v Hradci Králové na adrese Markovická 158 / 5a. Stomatologická laboratórium, výroba: - zubný ...