Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Lekáreň lemon. Eshop, maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - doplnky stravy, vitamíny. - zdravá výživa

Lekáreň Lemon. Eshop, maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - doplnky stravy, vitamíny. - zdravá výživaUhorský Brod

Lekáreň. Predaj: -lieky, vitamíny -čaja -dojčenská výživa -kozmetika s liečebným účinkom.

Lekáreň lemon. Eshop, predaj: - lieky, liečivá - doplnky stravy, vitamíny. - zdravá výživa.

Lekáreň Lemon. Eshop, maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - doplnky stravy, vitamíny.

Lekáreň lemon. Internetový obchod, eshop, maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - doplnky stravy, vitamíny. - zdravotné potreby - výživa pre športovcov.

Lekáreň lemon. Eshop, maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - doplnky stravy, vitamíny. - zdravá výživa - krása, starostlivosť - potreby pre matku, dieťa.

Lekáreň lemon. Eshop, maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - doplnky stravy, vitamíny. - zdravá výživa - starostlivosť o pleť.

Lekáreň lemon. Internetový obchod, eshop, maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - doplnky stravy, vitamíny. - zdravá výživa

Lekáreň lemon. Eshop, maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - doplnky stravy, vitamíny. - zdravá výživa

AZOTH s.r.o. prevádzkuje Wellness a fitness centrum s aeróbnymi aktivitami, bazénom a rôznymi druhmi masáží.

Služby: - on-line očná optika E-shop: - dioptrické okuliare

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže

Služby: -kryoterapia, kryolipolýzy a liečba celulitídy.

Iveta Nedělová prevádzkuje masážny salón Ellen v Opave. Vykonáva masáž chrbta, šije, chodidiel, kúpele a peeling chodidiel, masky rúk a rôzne parafínové zábaly.

Štúdio Lavande poskytuje rekondičné a regeneračné služby, vykonáva rôzne druhy masáží, telové zábaly, peeling a mnoho ďalšieho.

CM očná ordinácia, s.r.o. sa zameriava na vyšetrovanie zraku, predného segmentu oka, očného pozadia pri očných ochoreniach, zorného poľa perimetrom a na ďalšie so zrakom súvisiace vyšetrenie.

ELEKTA, s.r.o. prevádzkuje e-shop s potrebami pre diabetikov: -glukomery, testovacie prúžky -autolancety, lancetky -kozmetika, tekutý cukor -chladiace puzdrá -diabetická obuv -diagnostika diabetickej nohy -tonometre, fonendoskopy, inhalátory

Praktická lekárka pre deti a dorast MUDr. Júlia Preclíková poskytuje komplexnú pediatrickú starostlivosť. V našej ordinácii vykonávame preventívne a liečebné úkony, lekárska ošetrenie, preventívne prehliadky, očkovania a ďalšie úkony. Nájdete nás v budove polikliniky Střekov na Novosedlická námestí v Ústí nad Labem v budove A. Ordinácie, ...

CHIS s.r.o.je spoločnosť podnikajúca v oblasti poradenstva, dodávka, oprava, zaškolenie: -lekárske prístroje, nástroje -zdravotnícke potreby -kreslá (polohovacie, multifunkčné) -teleskopické, klasické infúzne vešiaky -vyšetrovacie lehátka, lôžka -držiak fliaš -chladiaca súprava CU** -lis* na krvné vaky -kontajner na ...

Zaoberáme sa predajom zdravotných či kompenzačných pomôcok a zdravotníckeho materiálu a tovaru. Medzi našich klientov patrí ambulancia praktických lekárov aj klienti z radov širokej verejnosti.

Pavel Hodák je poradca pre výživu, ktorú vykonáva nielen zmenou jedálneho lístka, ale aj pomocou Bioimpedančnej analýzy.