Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Blanka Humpolcová sa zameriava na meranie záťaží ľudského organizmu škodlivými látkami a na detoxikáciu a revitalizáciu organizmu.

Alexandra Vlčanová je pôrodná asistentka zameriavajúca sa na cvičenie s tehotnými ženami, predpôrodnú prípravu, tehotenské masáže a tejpovanie.

Jana Packová prevádzkuje ambulanciu fyzioterapie: - mobilizácia kĺbov a chrbtice - mobilizácia rebier metódou L.Mojžiškovej - techniky mäkkých tkanív - liečebná telesná výchova - senzomotorická stimulácia - kineziotaping - metóda SM systém - reflexná terapia - masáže terapeutické, reflexné - autoterapia

Sanatórium, služby: - zariadenie následnej starostlivosti - rehabilitácia - mobilizáciu klientov

MUDr. Martina Šipulová s.r.o. prevádzkuje ambulanciu pre dospelých.

Spoločnosť Šťastná gynekológia, s.r.o. sa zaoberá: . gynekológiou, pôrodníctvom - detskou gynekológiou - estetickou medicínou Vlastná zákroková sála.

Spoločnosť Neurosynergie s.r.o. prevádzkuje neurologickú ambulanciu: - Neurologické poradenstvo a liečba - Vyšetrenie evokovaných potenciálov - Vyšetrenie na elektromyografe - Ambulantná aplikácia analgetických infúzií

Spoločnosť CTCenter MaVe, s.r.o. sa zaoberá klinickými štúdiami.

Dopravné zdravotné služby: - sanitná doprava - preprava pacientov pre Nový Jičín, Frenštát pod Radhošťom, Bielovec. Autoservis, autooprava, servis, oprava: - automobily.všetky značky, servis BOSCH Predaj: - motocykle.

Múdr. Zdeněk Malina sa stará v kardiologickej ambulancii o chorých s chorobami srdca, obehu a ciev. Pacientom vykonáva veľkú škálu kardiologických vyšetrení, po infarkte poskytuje dlhodobú starostlivosť chorým, vykonáva záťažové testy.

Ordinácia, služby: - zubné - stomatológia

Súkromné rehabilitačné zariadenie. Poskytovanie: - rehabilitačná starostlivosť.

Klinická psychológia, psychoterapia, hypnóza

Liečebná rehabilitácia. Rehabilitácia Vratimov: - Frýdecká 59 - tel .: 596 732 663

Privátna alergologická, imunologická a interná ordinácia - Ostrava Zábřeh

Lekáreň POLIKLINIKA s.r.o. sa zameriava na predaj farmaceutických výrobkov, liekov a homeopatík. V našej lekárni nájdete tiež široký sortiment voľne predajných liekov, zdravotníckych potrieb, ortopedických pomôcok a potravín špeciálnej výživy. Prevádzkujeme tiež Dermocentrum Opava, kde predávame liečebnú kozmetiku:  - na kožné problémy a ...

Sme neplachovická pobočka Lekárne POLIKLINIKA s.r.o. z Opavy zaoberajúca sa distribúciou a predajom farmaceutických liekov, homeopatík, zdravotníckych potrieb a ortopedických pomôcok. Okrem iného prevádzkujeme Dermocentrum Opava, kde nájdete liečebnú kozmetiku. Farmaceutické lieky:  - voľne predajné a na predpis  - vitamínové prípravky, ...

Šport.medica, s.r.o. sa zameriava na oblasti traumatológie, športovej a všeobecnej chirurgie, ortopédie a fyzioterapie.