Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Kúpele: - kúpeľná starostlivosť - ambulantné kúpeľná starostlivosť - liečebné pobyty - kongresová turistika. Liečba chorôb: - dýchacie ústrojenstvo - obehový systém - duševné - kožné - ženské - pohybové - vodné procedúry. Kúpeľné procedúry. Voľnočasové aktivity. Balneo park.

Všeobecne prospešná spoločnosť TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociálna firma ERGONES sa zameriava na poskytovanie sociálnych služieb pre zrakovo postihnutých. Zamestnávame osoby so zdravotným postihnutím a ponúkame celý rad služieb medzi ktoré patrí napr. Predaj kompenzačných pomôcok pre zrakovo postihnutých, potlač reklamných predmetov, výroba ...

Laboratóriá AGEL a.s. sa zameriavajú na zdravotníctvo a vykonáva nielen testy rodičovstva, ale aj vyšetrenia a testy na rakovinu prostaty a ďalšie. Laboratórium: - laboratóriá klinickej biochémie - laboratóriá klinickej genetiky - testy rodičovstva, znalecký ústav - laboratóriá klinickej mikrobiológie - laboratóriá imunológie a ...

Rehabilitačné služby: -vodoliečba -elektroliečba -parafínové zábaly -reflexné masáže -lymfodrenáže

Ordinácia, ambulancia: - chirurgia - urológia - mamologická poradňa

Dentálna hygienička. služby: -instruktáž ústnej hygieny, odstránenie zubného kameňa, leštenie, bielenie, liečbu zápalov ďasien, parodontitídou aj aplikáciu zubných šperkov.

Pán doktor MUDr. Michal Bumbálek a jeho profesionálny tím poskytuje v zubnom centre Onedent komplexnú stomatologickú starostlivosť. O Vaše zuby sa postarajú skúsení lekár, sestričky a tiež dentálnej hygieničky s mnohoročnou praxou. Našou prioritou je, aby ste sa u nás cítili príjemne a komfortne. Kladieme dôraz na maximálnu šetrnosť a individuálny ...

Ordinácia ušno-nosná-krčná pre všetky vekové kategórie. Špecializácia chronickej nádchy a zápaly prínosových dutín, poruchy sluchu. K dispozícii laser, ultrazvuk na diagnostiku zápalov vedl.nosných dutín, diagnostika chrápania pomocou domácej monitorácie spánku.

Služby, predaj: - meranie zraku - predaj a zhotovenie okuliarov - aplikácia kontaktných šošoviek - slnečné okuliare - doplnkový sortiment - opravy okuliarov.

Praktický lekár gynekológ. Gynekologická ambulancia (ordinácie). Gynekológia. Liečba neplodnosti.