Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Stomatologické centrum. Sme moderná nielen vybavením, ale aj naším prístupom, vďaka ktorému využívame najnovšie lekárske poznatky a postupy v ošetrení. Bezbolestné ošetrenie a profesionálny prístup pre každého pacienta.

Zubná klinika Smile Factory, s.r.o. poskytuje pacientom komplexnú modernú stomatologickú starostlivosť podľa evorpských štandardov v príjemnom a nenútenom prostredí. Pri prvej návšteve vykonáme vstupné vyšetrenie a dôkladnú anamnézu pacienta, s komplexnú analýzu zubov a ústnej dutiny. Medzi naše služby patrí ošetrenie zubného kazu, estetická ...

Gynekologická ambulancia Jednodňová chirurgia Štúdio Dedkov

Zubná klinika v centre Brna, ktorá má k dispozícii moderné zubné ordinácie s prvotriednym stomatologickým vybavením a dlhoročnou praxou. Personál sa pravidelne zúčastňuje kurzov a prednášok od popredných českých aj svetových špecialistov. Ponúka individuálny prístup s vypracovaním liečebného plánu na mieru aj s možnosťami financovania.

Logopédia Vysočina s.r.o. prevádzkuje logopedickú kliniku, kde sa snaží liečiť oneskorený vývoj reči, vývojovú dysfáziu, dyslaliu, mutizmus a iné poruchy vo vady reči detí.

Kategória: -kúpeľný a liečebný dom, hotel s celoročným ubytovaním. Zloženie izieb: -jednolôžkové, dvojlôžkové, trojlôžkové a štvorlôžkové. Vybavenie objektu: -reštaurácia, bar -bazén - voda ošetrená ozónom.

Neštátne zdravotnícke zariadenie, poradenské a rekondičné centrum Prozit MUDr. Šárky anjelovo, CSc. v Ostrave pomáha ľuďom s nadváhou pri zdravom chudnutí. Nutričné poradca - lekár z ordinácie Vás pomocou metódy kognitívno behaviorálnej terapie zbaví všetkých ťažkostí. Výživový poradca sa zameriava nielen na redukciu, ale aj na prevenciu obezity a ...

Ponúkame klasickú stomatológiu v rámci verejného poistenia, ale aj nadštandardnú estetickú stomatológiu a odborné poradenstvo. Máme zmluvy so všetkými poisťovňami. Čaká na Vás profesionálna starostlivosť príjemného tímu v novo zrekonštruovaných priestoroch zdravotného strediska, to všetko len dva kilometre za OC Olympia Olomouc.