Obchodná akadémia, odborné učilištia, priemyselné, odborné a umelecké školy a gymnáziá. V Slovenskej republike nájdete štátne aj súkromné školy, ktoré ponúkajú vysoký štandard výučby, nadštandardné technické vybavenie a tiež kvalitnú pedagogickú činnosť.

Súkromná škola MILLS, s.r.o. poskytuje širokú škálu kvalitného vzdelania začínajúc tým predškolským až po strednú školu, alebo vyššiu odbornú školu. Prevádzkujeme školu materskú, základnú, strednú a vyššiu odbornú. Žiakom môžeme tiež ponúknuť odborné štúdium jazykov na našej jazykovej škole. Nájdete nás na adrese námestia 5. mája 2/12, ...

SOUp sa po celú dobu svojej histórie zaoberá prípravou budúcich profesionálov v potravinárskych odboroch. Okrem klasickej prípravy ponúka svojim žiakom všetkých odborov aj rôzne rozširujúce kurzy – barmanský kurz, kurz studenej kuchyne, kurz kávy. S novými trendmi v potravinárskych profesiách sa môžu žiaci zoznámiť na tuzemských, ale aj ...

Stredná odborná škola, stredné odborné učilište. Ponúkame odbory gastronómie, hotelierstva a podnikania a učebné odbory kuchár-čašník, cukrár, mechanik, opravár, murár a krajčír.

Súkromná obchodná akadémia. Stredná škola. Stará škola: Palackého 43, 27711 Neratovice . Lobkovice tel. 315 682 065.

Obchodná akadémia Kurzy-písanie na stroji -nemecký jazyk -rekvalifikácia -jednoduché a podvojné účtovníctvo. S využitím počítačov -kurzy na počítače -ekonomická angličtina.