Obchodná akadémia, odborné učilištia, priemyselné, odborné a umelecké školy a gymnáziá. V Slovenskej republike nájdete štátne aj súkromné školy, ktoré ponúkajú vysoký štandard výučby, nadštandardné technické vybavenie a tiež kvalitnú pedagogickú činnosť.

- súkromná stredná školaštvorročná stredná odborná škola - ekonomické, verejnosprávne a podnikateľské zameranie

Stredná škola založená už 1993 zaisťujúca výučbu štvorročného odboru cestovný ruch. Nadštandardná výučba výpočtovej techniky a jazykov.

Súkromná stredná škola. Študijné odbory: - cestovný ruch - ekonomika podnikania..

Súkromné stredné odborné učilište: - autoelektrikár - čalúnik - čašník - servírka - inštalatér - klampiar - kominár - maliar - lakovník - pokrývač - tesár - zlatník - murár - mechanik opravár - predavač.

Súkromná stredná odborná škola zaisťujúca výučbu odboru podnikateľská administratíva (podnikanie, výpočtová technika). Typ štúdia: štvorročné, dvojročné a trojročné nadstavbové. Možnosť diaľkového štúdia.

Školské a sociálne služby pre deti a mladých ľudí s telesným postihnutím. Materská škola. základná škola. Stredná škola. Zdravotne rehabilitačné pracovisko.

Materská škola - pre sluchovo postihnuté deti - pre deti s kombinovanými chybami Stredná škola PRE sluchovo postihnutých - špeciálna a základná škola, SŠ pre sluchovo postihnutých Základná škola PRE sluchovo postihnutých

Obchodná akadémia, s.r.o. Denné aj diaľkové štúdium (2x mes. cez soboty). Zameranie: zahraničný obchod, jazyky, informatika. Možnosť štúdia polovice predmetu v angličtine a získanie medzinárodnej maturity. Možnosť pokračovania na vlastnom bakalárskom medzinárodnom štúdiu.

Stredná priemyselná škola. Študijné odbory: - informačné technológie - technické lýceum

Výchovný ústav pre chlapcov od 15 rokov. Poskytujeme starostlivosť deťom a mladistvým. Pomáhame im ukončiť stredné vzdelanie. Ponúkame výchovné programy pre deti v školskej dochádzke. Základný a stredný vzdelávací program a stredná škola

Súkromná medzinárodná škola pre študentov od 2 do 18 rokov.

Stredná odborná škola ekonomického zamerania. Denné a diaľkové nadstavbové štúdium odborov: - manažment obchodu a služieb - manažment športu - podnikanie a manažment.

Poskytovanie stredoškolského vzdelania s maturitou v štvorročnom a osemročnom štúdiu.

Štátne stredné odborné učilište zaisťujúce výučbu trojročného umeleckoremeselného odboru zlatník-klenotník a dvojročné nadstavby ukončené maturitou.