Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Predaj. Autopríslušenstva, autodiely: - značky BOSCH, BLAUPUNKT. Potápačské technika: - fľaša so stlačeným vzduchom - maska, šnorchel - detektory kovov aj do vody, majáky - kombinéza + short + kukla - pľúcna automatika, batérie, svetelné rampy, radio - nový rad batérií BOSCH S3, S4, S5, brzdové strmene - žaket ...

služby: - kurzy nemčiny - súkromná výuka nemeckého a slovenského jazyka - doučovanie slovenského a nemeckého jazyka - prekladateľská činnosť (ČJ, NJ) - lektorovaný seminárov, kurzov - editorské a korektorské činnosť (český jazyk).

služby: -revize a opravy hasiacich prístrojov, požiarnych vodovodov (hydrantov) -vypracovnání posúdenie požiarneho nebezpečenstva objektov a činností -VZDELÁVANIE SÚVISIACE a vypracovanie dokumentácie v oblastiach PO ** a BOZP -revize elektrických zariadení a bleskozvodov vrátane odstránenia závad -poradíme ako efektívne a ekonomicky vybaviť ...

Podnikateľské a vzdelávacie centrum má k dispozícii ubytovanie s kapacitou 50 lôžok s možnosťou prísteliek. Hostia majú k dispozícii parkovanie vo vnútri stráženého areálu, WIFI pripojenie zdarma.

Ponúkame vedenie účtovníctva, mzdovej agendy, daňovej evidencie či rekonštrukciu účtovníctva. Zabezpečujeme vzdelávacie semináre a kurzy.

Od septembra 2018 otvárame tieto vzdelávacie kurzy: Štúdium pre riaditeľov škôl a školských zariadení - zahájenie 6. októbra 2018 Štúdium pedagogiky - 5 voľných miest - zahájenie 22. septembra 2018 Primárna logopedická prevencia - zahájenie 22. septembra 2018

činnosť: - jazdy so psím záprahom - mushing.

činnosť: - služby v oblasti BOZP, PO - školenie bezpečnosť práce, požiarna ochrana.

služby: -kosmetické poradenstvo -kurzy. predaj: -kosmetika -oděvy, bielizeň.

semináre: - Bowenova technika - Reiki a konštelácie

jazyky Pechová služby: -jazykové kurzy -odpolední kurzy pre verejnosť -výuku vo firmách -kurzy pre ženy na materskej dovolenke spojenej so strážením detí. Kurzy prebiehajú na Dome zdravie, Vrchlického 57, Jihlava. Učebne sú v 2. poschodí budovy v č. 234 a 237.

Metrologická služba v rozsahu fundamentálne, priemyselné a legálnej metrológie. Etalonáže jednotky a stupnice fyzikálnych a technických veličín. Výskum a vývoj meracie a etalonážní technika. Spracovávanie a vydávanie (vydavateľstvo) metrologické predpisy. Kalibrácia etalóny a meradlá všetkých odborov. Tvorba a certifikácia referenčných ...

Jazykové centrum, výučba, kurzy: - anglický jazyk - nemecký jazyk - ruský jazyk - francúzsky jazyk - španielsky jazyk - taliansky jazyk. služby: - jazykové audity - preklady, tlmočenie (angličtina, nemčina, ruština, ukrajinčina).

Základná škola. Školská jedáleň - tel. 568 824 063. Školský družina: - tel. 568 821 181, 724 259 029.

Základná škola. - školské družina: tel. 739 382 220 - školská jedáleň: 739 382 221.

Jazyková škola. Skupinové a individuálne kurzy anglického a francúzskeho jazyka. Konverzácia s rodeným hovorcom.

Kurzy, školenia pre: - obsluha strojov na zemné práce - vodiča manipulačných vozíkov - obsluhy fréz na živičné povrchy - žeriavniky, viazače.