Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Štúdium manažmentu, online študijné prostredie.

Výučba taliančiny, francúzštiny, nemčiny a ruštiny pre firmy. Súkromné hodiny a konverzácie.

Súkromné hodiny anglického jazyka. Výučba začiatočníkov aj pokročilých. Doučovanie detí a firemná výučba jazykov.

Konzultácie a audity pre firmy. Ponúkame školenia pracovníkov, zvoz dokumentov, triedenie, indexáciu a skartáciu informácií.

Školenia Coreldraw, grafický design. Výroba reklamných bannerov a produktový dizajn

Zostavenie jedálnych lístkov, športová výživa, poradenstvo. Vzdelávacie semináre.

Firma zaoberajúca sa public relations, event manažmentom. Tréningy a semináre PR.

Poradenstvo a vzdelávanie. Semináre. Rekvalifikácia.

Organizujeme vzdelávacie a rekvalifikačné kurzy.

Služby: - projekcia požiarnej bezpečnosti stavieb - preventívne činnosti v oblasti PO - spracovanie dokumentácie požiarnej ochrany - školenia PO a BOZP

Jazyková škola. Vyučované jazyky: - angličtina - nemčina - francúzština - španielčina - taliančina - ruština - slovenčina pre cudzincov - ďalšie jazyky (napr. fínčina, švédčina, turečtina, srbochorvátčina atď.)

Služby: -masérske kurzy Internetový predaj, e-shop: -masérske prípravky -masrérske stoly

Vzdelávacia spoločnosť, organizovanie: -vzdelávacie kurzy. -školenie.

Výchovný ústav pre chlapcov od 15 rokov. Poskytujeme starostlivosť deťom a mladistvým. Pomáhame im ukončiť stredné vzdelanie. Ponúkame výchovné programy pre deti v školskej dochádzke. Základný a stredný vzdelávací program a stredná škola

Vzdelávacia agentúra a vydavateľstvo. Ponúkame prípravné kurzy na skúšky, štátnu maturitu, jazykové a profesijné školenia. Vydávame knihy a CD na prijímacie skúšky a slovníky.

Medzinárodná súkromná vysoká škola v Prahe odbor Architektúra.

Činnosť: -prevádzkovanie technického zariadenia budov (TZB). -realizácia merania a regulácie (MaR). Vývoj: -softvér na monitorovanie a riadenie budov. Výskum v oblasti pokročilého riadenia budov.