Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Ponúka - jazykové kurzy individuálne a firemné

Kurzy - plávanie pre deti s rodičmi od 6 mesiacov do 4 rokov

Prírodná liečivá energia. Učenie Usui Reiki a Shamballa.

Výučba jazykov a doučovanie školských predmetov pre základné, stredné aj vysoké školy.

Slobodná spoločnosť zameraná na vzdelávanie. Pomáhame študentom v osobnom rozvoji as uplatnením nadobudnutých znalostí v praxi pomocou projektu, ktorý prepája študentov s firmami už pri písaní záverečných (bakalárskych a absolventských) prác. Môžu tak písať naozaj zmysluplnú prácu na reálnom projekte a získať prax v študovanom odbore už počas ...

Prevádzkovanie súkromnej škôlky s rozšírenou výučbou francúzskeho jazyka pre deti predškolského veku.

Personalistika a organizovanie školení pre firmy.

Školské a sociálne služby pre deti a mladých ľudí s telesným postihnutím. Materská škola. základná škola. Stredná škola. Zdravotne rehabilitačné pracovisko.

Sme úspešná jazyková škola, ktorá Vám od roku 2004 ponúka kurzy: - anglického - nemeckého - španielskeho - francúzskeho - ruského - slovenského jazyka pre cudzincov. Naši skúsení a kvalifikovaní lektori - vrátane rodených hovorcov - vyučujú podľa vysoko efektívnej komunikatívnej metódy. .

Škola a kurzy - potápanie Predaj - potápačské potreby Servis - potápačská technika Potápačské práce

Preklady a tlmočenie - angličtina - macedónčina - chorvátčina - ruština - bieloruština - slovenčina - slovenčina Výučba - bieloruština - ruština - slovenčina - chorvátčina - macedónčina - slovenčina - srbčina.

Public relations Organizovanie - konferencie aj tlačové - kongresy - semináre - odborné školenia - kultúrne akcie - slávnostné otvorenie - sprievodné programy - recepcia - firemná prezentácia.

Kurzy, semináre: - partnerstvo - tantrické masáže Služby: - tantrické masáže

Kurzy - bežné európske jazyky - pre firmy, verejnosť i jednotlivcov