Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Súkromná stredná škola ponúka denné štúdium: trojročné učebné odbory kuchár, čašník, barman - výučný list; štvorročný maturitný odbor gastronómie - maturita.

- súkromná stredná školaštvorročná stredná odborná škola - ekonomické, verejnosprávne a podnikateľské zameranie

Stredná škola založená už 1993 zaisťujúca výučbu štvorročného odboru cestovný ruch. Nadštandardná výučba výpočtovej techniky a jazykov.

Súkromná stredná škola. Študijné odbory: - cestovný ruch - ekonomika podnikania..

Súkromné stredné odborné učilište: - autoelektrikár - čalúnik - čašník - servírka - inštalatér - klampiar - kominár - maliar - lakovník - pokrývač - tesár - zlatník - murár - mechanik opravár - predavač.

Súkromná stredná odborná škola zaisťujúca výučbu odboru podnikateľská administratíva (podnikanie, výpočtová technika). Typ štúdia: štvorročné, dvojročné a trojročné nadstavbové. Možnosť diaľkového štúdia.

Materská škola - kapacita 90 detí - výučba anglického jazyka a hry na flautu, krúžok výtvarného umenia a aerobiku

Ponúkame na predaj kvalitné ručné pletacie priadze z prírodných materiálov pre začínajúce i skúsené pletařky. Predaj pomôcok na pletenie a háčkovanie. Veľkoobchod pletacích priadzí a pomôcok na pletenie a háčkovanie. Výroba a predaj autorských pletených, háčkovaných, tkaných a sieťovaných odevov a doplnkov aj na zákazku. Vypracovanie ...

Súkromná materská škola a centrum pre rodičov s deťmi. Zameraná na slovenský jazyk. Ponúkame rodinné prostredie, profesionálny prístup a množstvo aktivít a krúžkov. Kapacita je obmedzená, maximálny počet detí v triede je 15. Prijímame deti od 3 rokov.

Cestovná kancelária (nielen) pre potápačov: - individuálne zájazdy s potápaním po celom svete - zájazdy s výučbou potápania. Potápačská škola. Predaj, požičovňa: - potápačská technika - neoprénové obleky - plutvy - tlakové fľaše - dýchacie prístroje - potápačské okuliare - harpúny - podvodné svietidlá - podvodné púzdra na ...

Komplexná požiarna ochrana a bezpečnosť práce. Služby: -projekcia požiarnej ochrany -zaistenie funkcie požiarneho a bezpečnostného technika -požiarny dozor-zaistenie a asistencia -projekty požiarnej ochrany -požiarne a bezpečnostné školenia -dokumentácia -preventívne prehliadky objektov PO a BP -protipožiarne upchávky ...

LMS je softvér pre vaše e-learningové online vzdelávanie vašich zamestnancov či študentov, navyše bez vstupných investícií a mesačných poplatkov. Úplne jednoduchý, prehľadný a užívateľsky prívetivý systém pre vašich zamestnancov.

Treasure Hunt Prague. Služby: - organizovanie teambuildingu

Vyhľadávanie manažérskeho talentu pre vašu firmu. Naša divízia priameho vyhľadávania pre vás vyhľadá odborne spôsobilých kandidátov do otvorených manažérskych pozícií. Poradenstvo v oblasti HR Pomáhame našim klientom s mapovaním, zavádzaním a zefektívňovaním HR procesov, a to najmä procesu riadenia pracovného výkonu, kariérneho rozvoja, ...

Rekvalifikačné a vzdelávacie kurzy s akreditáciou MŠ SR pre oblasť obchodu, služby a cestovného ruchu