Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Servis - výpočtová technika Výroba - www stránky Webhosting Správa - počítačové siete Školenia - práca na počítači

Výskum, vývoj, výroba a marketing prípravkov na liečbu: - chronické obštrukčné choroby pľúc - prieduškovej astmy - ochorenie dýchacích ciest.

Sme súkromná miniškolička (jasličky) pre deti od 1, 5 do 6 rokov s kapacitou 25 detí, už od roku 2010 zaisťujeme starostlivosť o deti s bohatým programom zameraným na individualitu detí. Školička s maximálnym počtom 6 detí na 1 profesionálnu učiteľku alebo zdravotnú sestru.

LIGS University je moderná univerzita spájajúca efektívne metódy a inovatívne prístupy amerického a európskeho vzdelávania. LIGS University vznikla spojením americkej LIGS University (2011) a európskej LIGS University (2006) a má za sebou viac ako desiatich ročnú tradíciu.

Služby: - výučba španielčiny - jazykové pobyty

Výkup, spracovanie: - cínové odpady - cínovo-olovnaté odpady Služby: - poradenstvo v oblasti životného prostredia - poradenstvo v oblasti BOZP a PO Zberný dvor, Benešov pri Prahe, tel.: 777 620 773

Prednášače, semináre a odborné školenia

Služby: - doučovanie slovenského jazyka - doučovanie slovenského jazyka pre cudzincov - doučovanie nemeckého jazyka.

Jazykové kurzy - výučba talianskeho jazyka - preklady.

Organizovanie - online kurzy a školenia pre firmy s prvkami hier a sociálnych sietí.

Služby - konzultácie, poradenstvo a IT činnosti - školenia a vzdelávanie.

Jazykové centrum - kurzy slovenčiny pre všetky úrovne, individuálne alebo skupinové - výučba slovenského jazyka.

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru -Veľkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, ...

Gynekologicko-pôrodnícke ambulancie. Doškoľovanie lekárov v gynekológii a pôrodníctve LEVRET - prednášky - vydávanie odborných časopisov - program celoživotného vzdelávania.

Služby: -vzdelávanie v oblasti informačných technológií

Činnosť: - outsourcing služieb. Kurzy, školenia: - predajné zručnosti - v oblasti BOZP a požiarnej ochrany.

Marketingové exaktné výskumy - psychodiagnostika - tréning mozgu - rozbor propagácie, merania emócií a kognitívnych reakcií.

Služby - e-mailing - call centra - sms marketing - direct mail - propagačné materiály - poradenstvo - obchodné školenia.

Služby: -čeština pre cudzincov -kurzy komunikácie

Kurzy fotografovania. Prenájom fotoateliéru.