Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Channel Crossings patrí medzi prestížne jazykové agentúry. Na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 1993. Našim poslaním je poskytovanie širokej ponuky efektívnych jazykových služieb tak, aby sme uspokojili individuálne požiadavky domácich i zahraničných klientov z radov súkromných firiem, štátnych organizácií i širokej verejnosti.

Ponúkame jazykové kurzy angličtiny, španielčiny a nemčiny.

Kompletné dodávky informačných a riadiacich dispečerských systémov pre rozsiahle technológie typu: - vodárenské dispečerské systémy - dispečerské systémy povodia - elektrické siete - rozsiahle tepelné siete.

Agentúra požiarno-technických a poradenských služieb. Ponúkame okrem iného tieto činnosti v oblasti požiarnej ochrany: - spracovanie dokumentácie požiarnej ochrany - požiarne preventívne prehliadky objektov - kontroly hasiacich prístrojov a hydrantov - školenia o požiarnej ochrane - predaj a montáž hlásičov požiaru

Ponúkame výchovno-vzdelávací program pre deti od troch rokov, večerné i nočné stráženie. Súčasťou je výučba angličtiny a výtvarná dielňa.

Novo otvorená predajňa a školiace centrum. Ponúkame všetok sortiment materiálov na nechtovú modeláž, nail art a manikúru.

Poradenská a vzdelávacia spoločnosť . Môžete využiť účasť na organizovaných konferenciách, seminároch a tréningoch ako aj s ponukou nového typu vzdelávacej aktivity Efektívnejšia a účinnejšia prax interného auditu.

Konzultačná spoločnosť: - tréningy pre manažérov, obchodníkov.

Tenisová škola - kurty pre verejnosť. Predaj a servis tenisových potrieb a vybavenia.

Sme výberové česko-britské šesťročné gymnázium ponúkajúce najvyššiu kvalitu vzdelania v anglickom jazyku. Naše študentky a študenti úspešne skladajú medzinárodné skúšky IGCSE a IB spolu s českou maturitnou skúškou a pokračujú v štúdiu na univerzitách v Českej republike aj zahraničí.

Spoločnosť poskytuje komplexné služby v oblasti počítačového vzdelávania, konzultácií a podpory informačných a komunikačných technológií. Je držiteľom certifikácií Microsoft Gold Certified Partner pre Learning Solutions, Authorized Prometric Testing Center, Akreditované testovacie stredisko ECDL, Akreditácia MŠ MT na vykonávanie rekvalifikácií.

Kurzy, rekvalifikačné kurzy: - účtovníctvo - daňová evidencia - školenia pre firmy

Plavecký klub, služby: - plávanie dojčiat a batoliat - plávanie predškolákov - wellness Plavecká škola Rosnička Brno Majdalenky 10 tel.: 734 692 474

Služby - cviky pre zdravie, cvičebné programy - kurzy, semináre, cvičebné testy.

Činnosť: - služby v oblasti požiarnej ochrany, požiarnej prevencie, bezpečnosti práce a revízií požiarno-bezpečnostných zariadení.

Služby: - semináre komunikácie a osobného rozvoja - mediácia - coaching, koučing

Služby: - preklady z anglického jazyka do slovenčiny a naopak - výučba anglického jazyka

Služby: - výučba golfu - golfové kurzy

Školenia, kurzy: - ako investovať do nehnuteľností.