Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Jazyková škola Lexis - výučba cudzích jazykov - jazykové kurzy, skupinové, firemné aj individuálne kurzy.

Výučba, kurzy: - anglický jazyk, angličtina - španielsky jazyk, španielčina.

Služby: - účtovníctvo - dane - mzdy - odborné kurzy

Služby: - študentská agentúra - špecialisti na vzdelanie v zahraničí - zariaďovaním študijno-pracovných pobytov a všetkým s tým spojeného v krajinách ako je Austrália, Nový Zéland, Kanada alebo napríklad Veľká Británia. Pobočka Brno: Moravské námestie 3 tel.: 543 214 649

Služby: - odborné kurzy pre vodičov - kurzy pre učiteľov autoškôl - dopravno-psychologické pracovisko.

Činnosť: - certifikované semináre a školenia pre estetickú a regeneračnú medicínu.

Vzdelávacia a poradenská činnosť - školenia a koučovanie aplikovanej psychológie.

Služby: - vzdelávacie a rekvalifikačné programy, kurzy v obore grafického designu, DTP, fotografie a webdesignu

Organizovanie odborných kurzov, školení a iných vzdelávacích akcií vrátane lektorskej činnosti.

Služby: - marketingová komunikácia - Media Relations - Community Relations - Public affairs - mediálne školenia, tréning.

Výučba cudzích jazykov - angličtina, nemčina, španielčina, ruština a čeština pre cudzincov - kurzy, skupinové výučba, príprava na medzinárodné jazykové skúšky.

Služby - organizujeme kurzy, semináre - programy pre začínajúcich realitných maklérov.

Zaoberáme sa poradenstvom v oblasti nákupu a znižovania nákladov, outsourcingom nákupu a školením nákupcov. Máme 15 rokov skúseností v tejto oblasti a 750 miliónov dosiahnutých úspor.

Centrum tradičnej čínskej medicíny. Každodenná prevencia - metódy medicíny: - akupunktúra - akupresúra - moxovanie, bankovanie - čínske masáže s aromaterapiou - fytoterapia - kozmetické služby. Liečebné a kozmetické produkty. Ozdravné kôry na základe vykonanej diagnostiky. Odborné konzultácie pre vážne chorých. Vzdelanie pre ...

Činnosť: - poradenstvo, školenia v oblasti zdravotníctva.

Služby: - semináre a kurzy pre rozvoj osobnostných zručností - individuálne výukové programy, kurzy, semináre, audity a konzultácie pre realitné kancelárie - právne semináre, konferencie a workshopy - špecializované semináre v oblasti verejných dražieb a exekúcií - činnosti licitátora verejných dražieb - teambuildingové akcie

Služby: - školenia na tému IFRS a US GAAP - poradenstvo

Služby - mobilita zamestnancov a sťahovanie pracovných priestorov - vízové a imigračné služby - jazykové a interkultúrne vzdelávanie.

Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti.

Služby: - povlakovanie Výskum, vývoj: - tribologické vrstvy

Služby: - kurzy, vzdelávanie pre sociálne služby