Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Účtovníctvo a mzdy pre malé aj veľké firmy. Kompletné spracovanie miezd a personalistiky, rekvalifikačné kurzy a spracovanie účtovníctva. Špecializácia: - spracovanie miezd - vedenie daňovej evidencie - vedenie podvojného účtovníctva - daňové poradenstvo - externé spracovanie miezd - rekvalifikačné kurzy - spracovanie ...

Individuálna výučba: - anglický jazyk, angličtina.

Služby: -výskum v oblasti výživy poľnohospodárskych plodín. Maloobchod: -hnojivá.

Asociácia na využitie tepelných čerpadiel, z.s. združuje spoločnosti zaoberajúce sa technológiou tepelných čerpadiel. Sme jediná profesná ogranizácia v tomto odbore v SR. Naša činnosť je zameraná na podporu rozvoja tepelných čerpadiel a zvyšovanie kvalifikácie inštalačných firiem. Poskytujeme odborné školenia a organizujeme kurzy v oblasti ...

Jazykové kurzy - výučba jazykov: angličtina, nemčina, vietnamčina, čínština, slovenčina. Pobočka Praha Centrum - adresa: Poľská 10, 120 00 Praha 2. Pobočka Brno - adresa: Chrenová 19, 602 00 Brno.

Služby - certifikačné kurzy, workshopy, konzultácie a semináre pre firmy.

Výskum, vývoj: - liečivá - farmakologický výskum.

Výskumná organizácia: - klinické hodnotenie liekov (neurológia, endokrinológia, dermatológia...)

Služby: - e-learningová a vzdelávacia spoločnosť zaoberajúca sa rozvojom nových metód a efektívnym využívaním technológií vo vzdelávaní.

Služby - školenia a vzdelávanie pre firmy na mieru - rekvalifikačné kurzy Facility manažér a manažment.

Služby: - tréning, koučing, poradenstvo pre obchodníkov a manažérov.

Činnosť: - nápravy porúch učenia a pozornosti - služby v oblasti logopédie - doučovanie a prípravy na skúšky

Služby: - tréning a rozvoj zručností a manažérskych kompetencií - rozvoj organizácie, rozvoj ľudského kapitálu a zvyšovanie výkonnosti pracovníkov

Usporiadateľ majstrovstiev Českej republiky v landkitingu a snowkitingu. Kurzy, výučba: - snowkiting - kiteboarding - landkiting.

Poradenské a konzultačné služby - spracovanie projektu - riadenie projektu - štúdie a LCA analýzy - školenie administratívnych i výskumných pracovníkov firiem, škôl a výskumných inštitúcií. Kancelária Kroměříž - adresa: Wolkerova 2372 767 01 Kroměříž.

Služby: - organizácia konferencií, seminárov, workshopov.

Služby v oblasti environmentálneho manažmentu a riadenia kvality - implementácia, optimalizácia systémov riadenia - školenia v oblastiach riadenia kvality - prevod listinnej riadiacej dokumentácie do digitálnej podoby.

Kurzy, školenia: - pre manažérov - Soft Skills - koučovanie.

Služby: - personálne poradenstvo - Executive Search - školenia manažérov v oblasti vedenia zamestnancov.

Služby: - organizovanie seminárov, webinárov a organizácie vzdelávania vo firmách.

Požičovňa, prenájom: - jachty, motorové lode, plachetnica Služby: - kurzy jachtingu či kapitánskej skúšky v tuzemsku aj zahraničí.

Investorská činnosť - reality - vývoj a výskum - obnoviteľné zdroje - developerská činnosť.

Služby - výučba jazykov - jazykové semináre - individuálne aj skupinové kurzy cudzích jazykov.

Prípravné kurzy na prijímacie skúšky na osemročné gymnáziá (slovenský jazyk, matematika).

Služby: - prenájom zasadacie, školiace miestnosti, priestory - školenia, semináre, kurzy - jazykové kurzy Kaviareň tel.: 605 858 362