Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Zaoberám sa poradenstvom v oblasti účtovníctva a školením pre účtovné. Ďalšie služby: - daňového priznania - účtovníctvo - DE -Finančné poradcu Českej podnikateľskej poisťovne (ČPP) -Finančné poradenstvo -hypotéky, úvery -stavebné sporenie RSTS -životné, kapitálové poistenie majetkové Školenia, poradenstvo, spracovanie: ...

služby - Outdoorvé obchod - štýlové ubytovanie, celoročné chata - kreatívne dielňa, kurzy kreatívne tvorivosť.

Školenia, služby: - obsluha manipulačných vozíkov - technické prehliadky manipulačných vozíkov - revízia LPG manipulačných vozíkov - certifikovaný skúšobný komisár, kontrolné techník.

činnosť: - služby v oblasti bezpečnosti práce a hygieny práce (BOZP) - požiarna ochrana - koordinátor BOZP stavieb. predaj: - bezpečnosťou značenie - hasiace prístroje, hydranty (revízia, servis).

Hotelová škola, Plzeň umožňuje svojim žiakom kvalitné vzdelanie v oblasti gastronómie, hotelierstva a cestovného ruchu. Študenti si u nás môžu vybrať tak z maturitných tak i nematuritních odborov. Naša ponuka zahŕňa odbory ako je kuchár, čašník, hoteliérstvo a cestovný ruch, cukrár, gastronómia a ďalšie. Nájdete nás na adrese U Borského parku ...

E-shop - lyže, lyžiarske vybavenie a doplnky - lyže snowblade. služby - výučba lyžovania.

Materská škola Striebro poskytuje predškolské vzdelanie pre deti od troch do šiestich rokov. V súčasnej dobe má naša škôlka desať tried. MŠ Soběslavova má 5 tried s celodennou prevádzkou, MŠ Palackého jednu triedu a MŠ Prístavné 4 triedy. Zameriavame sa na všestranný rozvoj samostatného, zdravo sebavedomého a tvorivého dieťaťa. Deti vedieme k ...

Maloobchod, predaj: - výtvarné, hobby potreby služby: - výtvarné kurzy pre deti, dospelých.

Výučba, kurzy: - anglický jazyk, angličtina Prekladateľské služby: - z angličtiny do slovenčiny - z ruštiny do slovenčiny.

služby: - zváračská škola - kurzy zváranie, zváranie

Original výrobky - inšpirácia ku tvoreniu - kurzy a knihy o tvorení.

činnosť: - výučba francúzskeho jazyka

Návrhy, poradenstvo: - komunitné a zdieľané záhrady - záhradky u kaviarní a reštaurácií služby: - záhradnícke kurzy - viazanie kytíc

služby: - anglické vyučovacie centrum - výučba angličtiny

Tanečné štúdio Zafirah - výučba tanca.

služby: - výtvarná škola - kurzy kreslenia

Školiace stredisko DQ Centrum: - defektoskopické kvalifikačné a doškoľovacie kurzy.

Výučba, tréning: - sebaobrana, sebaobranný systém Krav Maga.

Výučba: - anglický jazyk - nemecký jazyk - ruský jazyk - Čeština pre cudzincov.

Jazyková škola, výučba, kurzy: - angličtina - nemčina - taliančina - španielčina - francúzština - ruština - angličtina pre deti - Čeština pre cudzincov.

Jazyková škola, kurzy: - anglický jazyk - nemecký jazyk - angličtina, nemčina pre deti - francúzsky jazyk - ruský jazyk - španielsky jazyk - taliansky jazyk.

Kurzy, výučba: - anglický jazyk. Prekladateľské, tlmočnícke služby: - angličtina.

Jazyková škola, služby: - jazykové kurzy - preklady, tlmočenie

Služby v oblasti BOZP a PO - kontrola hasiacich prístrojov a požiarnych vodovodov - opravy hasiacich prístrojov - školenia zamestnancov.