Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Jazyková škola. Výučba angličtiny - Callanova metóda - anglicky až 4x rýchlejšie. Jazykové kurzy - anglický jazyk: - pre verejnosť - pre úplných začiatočníkov, večných začiatočníkov i pokročilých - pre firmy. Ukážková hodina zadarmo. Príprava na jazykové skúšky a certifikáty. Preklady a tlmočenie.

Servis: -počítače, notebooky, servery. Školenia: -práca s počítačom. Prenájom: -prezentačné techniky.

Služby: - vzdelávanie - kurzy, školenia - rozvoj manažérskych zručností

Základná škola - vyučujeme podľa ŠVP ZV aj podľa ŠVP ZV pre žiakov s ľahkou a stredne ťažkou mentálnou retardáciou, máme skúsenosti s výučbou žiaka postihnutého autizmom Súčasti školy: -školská jedáleň, tel.: 556 741 744 -školská družina, tel.: 737 774 811.

Jazykové kurzy: - výučba cudzích jazykov, cudzie jazyky - anglický jazyk, angličtina - nemecký jazyk, nemčina - španielsky jazyk, španielčina - ruský jazyk, ruština - popoludňajšie kurzy - víkendové kurzy PASO (piatok, sobota) - špeciálne kurzy pre firmy.

Knižnica. Požičiavanie: -knihy -časopisy -literatúra pre dospelých aj deti. Služby: -prístup k internetu (internetová kaviareň).

Veľkoobchod a maloobchod: - tovar pre nechtových dizajnérov a pedikérov. Poradenstvo: - aplikácia nechtovej techniky. Školenia. Internetový obchod: - potreby pre nechtovú techniku. Kamenná predajňa Elišky Krásnohorské 31, Havířov.

Organizuje: - kurzy a prednášky o FENG SHUI a metódach LSVJ a EFT, - liečivé terapie metódami SRT, LSVJ, DYNAMID a EFT, - poradenstvo v oblasti FENG SHUI vrátane posudzovania domov a bytov a pozemkov.

Organizuje - letné tábory pre deti a mládež - pobytové balíčky pre rodiny s deťmi, semináre, kurzy - rodinné poradenstvo - dohodová organizácia pre náhradnú rodinnú starostlivosť - propagácia náhradnej rodinnej starostlivosti