Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Mestská knižnica. Požičiavanie: -knihy, časopisy. Služby: -prístup k internetu (internetová kaviareň)

Materská škola (škôlka). Je súčasťou Masarykovej Základnej školy a materskej školy, Hnojník 120.

Rekvalifikačné kurzy: -obsluha osobných počítačov -správca počítačovej siete -účtovníctvo -daňový poradca-metodik -bezpečnostná technika, BOZP -jazykové kurzy-angličtina, nemčina a ďalšie -riadenie ľudských zdrojov, personalistika.

Jazykové kurzy: - popoludňajšie, večerné. Výučba: - angličtina, anglický jazyk. Vyučujeme: - Háj v Sliezsku, Dolná Lhota, Ostrava-Poruba. Prekladateľské služby.

Individuálne sedenie s klientmi Zážitkové sebapoznávacie semináre Sebavzdelávacie a sebapoznávacie kurzy pre verejnosť Firemné školenia zamerané na osobný rozvoj Semináre: Smrť a zrodenie Oči, ktoré vidia alebo ako vidieť bez okuliarov Duša Cesta k vnútornému dieťaťu Do vnútra ženy – už nebude realizované Harmonizácia čakier - už ...

Spoločnosť je nositeľom certifikátov kvality ISO 9001:2001, ISO 14001 a OHSAS 18001. Služby: -ochrana a sanácia podzemných vôd a horninového prostredia -inžinierska geológia a geotechnika -likvidácia starých ekologických záťaží -nepretržitá havarijná služba pre ochranu a sanácia podzemných vôd a horninového prostredia ...

Športová činnosť vodáctvo, turistika - lyžiarska školavýučba - lyžovanie - snowboarding - osoby s postihnutím nevidiacich, hluchonemých, vozíčkarov - skikára, kvadru plegiky pre postihnutých - monoski - kárski

E-shop: - akustické peny a materiály. Predaj a požičovňa discgolfových košov a vybavenia. Tréningy discgolfu. Finančné poradenstvo inak.

Pobočka. Škola, kurzy: - lyže, lyžiarska škola - snowboard, snowboardová škola. Prevádzkareň Areál sever: - Prevádzkareň je umiestnená v drevenom zrube oproti vchodu do reštaurácie Bí-Fí.

Akreditované rekvalifikačné kurzy, záujmové kurzy, prednášky, semináre, projekty (spracovanie, riadenie, administrácia), vzdelávacie programy aj pre znevýhodnené skupiny obyvateľov. Rekondičné a regeneračné služby

Výroba: - železničná technika - lanové posúvacie zariadenia - posúvacie lokomotívy - koľajové ťahače - hnacie koľajové vozidlá. Výskum v oblasti využitia biomasy, triedených odpadov a drevnej štiepky v procese pyrolýzy.

Poradenstvo, vzdelanie. Rozvoj ľudských zdrojov v neziskovom sektore, zlepšovanie zamestnateľnosti ohrozených skupín obyvateľov, podpora rozvoja obcí, miest a regiónu.

Konzultácie a školenia v oblastiach - povinnosti firiem podľa environmentálnej legislatívy - EMS podľa normy ISO 14001 a jeho integrácia do systémov riadenia - interné audity podľa normy ISO 19011 a udržiavanie spôsobilosti interných audítorov EMS.

-Výskum a vývoj v oblasti prírodných a technických vied alebo spoločenských vied

Jazykové kurzy - DIRECT a CALLAN metódou - výučba pre firmy, deti, verejnosť a jednotlivcov - možnosť využitia dotácie a nástupu po celý školský rok - angličtina zameraná na hovorený prejav

Potrebujete na svoju prácu preukaz vodiča manipulačného vozíka? Ponúkam školenia vodičov manipulačných vozíkov so získaním EURO preukazu, a to pre firmy aj fyzické osoby. Pokiaľ nemáte možnosť získania praxe na vlastnom či firemnom vozíku, ponúkam Vám aj možnosť získania praxe.

Predaj: - spoločenské šaty - svadobné šaty. Cvičenie: - zumba.

Poradenstvo, audity, školenia: - systému manažérstva kvality ISO 9001:2000 - environmentálny systém manažmentu ISO 14001:2004 - systém manažmentu BOZP OHSAS 18001:1999. Spracovanie - karty bezpečnostných údajov.