Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Základná škola. Školská družina: - telefón: 556400115. Školská jedáleň - kuchyňa: - telefón: 556400109 Ekonómka: - telefón 556400363.

Hotel: - ubytovanie - 10x apartmány (apartmán), 14x dvojlôžková izba s možnosťou prísteliek - vybavenie: sociálne zariadenie, TV+SAT, telefón s možnosťou priamej voľby, apartmány navyše minibary. Stravovanie: - reštaurácia - Café restaurant (kaviareň), kapacita 110 - 130 miest - letná záhradka, kapacita 40 miest - 3 salóniky pre 25 ...

Základná škola. Školská jedáleň - kuchyňa: - telefón: 558993623. Školská družina: - telefón: 558993624.

Firma Libor Michejda na českom trhu pôsobí v oblasti logistiky v skladoch a prevádzkach. Rieši problematiku značenia, bezpečnosti práce, ochrany zdravia a požiarnej ochrany. Ponúkané služby: - naprojektovanie a realizácia vodorovného pozemného značenia komunikácií, parkovísk a skladov - výroba bezpečnostných značiek - fotoluminiscenčné ...

- Organizovanie seminárov osobného rozvoja - Riadená meditácia, čistenie a harmonizácia aury - Reiki semináre - Výučba angličtiny pre dospelých - Prekladateľská a tlmočnícka činnosť - Poradenská a konzultačná činnosť - Veľkoobchod a maloobchod - Sprostredkovanie obchodu a služieb

Vzdelávanie dospelých: - rekvalifikačné kurzy - motivačné programy - Akadémia 3. veku - prenájom učebne

Preklady - nemčina elektrotechnické texty Jazykové kurzy - angličtina - nemčina

Jazyková škola, jazykové kurzy: - angličtina, nemčina, francúžština, španielčina, taliančina, portugalčina, ruština, čeština pre cudzincov.

Organizovanie kurzov, rekvalifikácia, vzdelávanie. Sprostredkovanie zamestnania a poradenstvo pre trh práce.

Školenia, rekvalifikačné kurzy: - revízia a kontroly el. náradia a elektrospotrebičov. Elektrorevízia. Školenia a skúšky revíznych technikov.

Základná škola s rozšírenou výučbou jazykov. Školská jedáleň - tel.: 596 913 023.

Akadémia Jána Amosa Komenského. Škola: - jednoročné pomaturitné jazykové štúdium - rekvalifikačné kurzy - vzdelávacie programy.