Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Kozmetika Liberec - Alla Beauty & Relax - kozmetický salón v centre Liberca. Rekvalifikačné kurzy kozmetička, všetky kozmetické služby, líčenie, vizážistika. Luxusná starostlivosť v nadštandardnom prostredí.

Základná škola: Telefón: 485143423 Mobil: 739080006 Materská škola: Telefón: 485143430 Mobil: 736481617

Hravá angličtina - angličtina hrou joyful english a mysli anglicky: - výučba, kurzy angličtiny detí vo veku od 2 do 14 rokov. Angličtina pre dospelých.

Materská škola, škôlka: - Montessori pedagogika. Základná škola - prvá bilingválna česko-anglická Montessori trieda pri ZŠ 5. mája v Liberci.

Rodinný penzión neďaleko mesta Frýdlant a Liberec. Keramický ateliér. Výroba: - keramické predmety - úžitková a dekoratívna keramika: - hrnčeky, misky, misy, vázy, aromalampy, olejové lampy, zvončeky, domová ceduľa, vianočné ozdoby - korálkové náušnice, náhrdelníky, náramky. Organizovanie: - výtvarné a zážitkové kurzy - ...

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru Hostinská činnosť -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, ...