Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Základná škola. Školská jedáleň, tel.: 352 682 942

Základná škola. Školská jedáleň, tel.: 352 633 543 Školská družina, tel.: 352 633 545

Stredná škola: -Štátne všeobecné štvorročné a osemročné gymnázium.

Služby: -počítačové siete -počítačové kurzy.

Služby: - zabezpečenie dotácií pre verejnoprávne subjekty - obce, mestá, združenia obcí, ale aj malé a stredné firmy - kompletné zabezpečenie potrieb v oblasti regionálnych rozvojových projektov - vydavateľská činnosť - lektorská činnosť

Základná škola a materská škola - malotriedna škola, malý kolektív, individuálny prístup k žiakom, rodinná atmosféra.

Organizovanie - kurzy plávania pre dojčatá, batoľatá, deti predškolského a školského veku Plávame v Sokolove av Krasliciach.

Zaisťujeme protipožiarne zabezpečenie objektov. Predaj, montáž, kontroly, revízie: hasiace prístroje - hydranty - požiarne klapky - požiarne upchávky - protipožiarne nátery - protipožiarne nástreky oceľových prvkov, betónu. Montáž, projekty EPS, EZS, elektrická požiarna signalizácia, elektrická zabezpečovacia signalizácia, kamerové systémy.

Stredná škola - vzdelávanie žiakov v odboroch zakončených maturitnou skúškou (79-41-K/81 Gymnázium, 78-42-M/02 Ekonomické lýceum, 16-02-M/01 Priemyselná ekológia)

Služby v oblasti BOZP a PO - školenie zamestnancov o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci - vedenie agendy BOZP - kontroly pracovísk

Činnosť: - galéria - kaviareň - výroba, predaj keramika - kurzy maľovania, keramiky