Materské školy zabezpečia stabilné zázemie pre tých najmenších. Pomôžu so socializáciou, rozvojom jemnej motoriky a pohybu, rozvojom záujmov a prípravou na základné vzdelávanie. Prihláste svoje dieťa do súkromnej, štátne či anglickej jazykovej škôlky.

Služby: - medzinárodné jasle. Jasličky: Elišky Krásnohorské 6 110 00 Praha 1

Súkromná škôlka, ktorá podporuje vyvážený rozvoj detí na princípoch vypracovaných Dr. Máriou Montessori - materská škola.

Služby: - materská škola - vzdelávacie centrum - Montessori škôlka.

Škôlka Malvína Futurama: - materská škola. - jasle. Materská škola Malvína Karlín: - Křižíkova 159/56, Praha 8 - tel.: 732 233 299

Školička Domček je súkromná materská škola a jasle pre deti predškolského veku 2 - 6 rokov v pokojnej časti Týnca nad Sázavou. Od apríla roku 2011 poskytujeme starostlivosť o deti s bohatým programom zameraným na individualitu a potreby detí. Pri práci s deťmi využívame tematicky zamerané programové bloky s mnohými aktivitami podľa ...

Sme súkromná miniškolička (jasličky) pre deti od 1, 5 do 6 rokov s kapacitou 25 detí, už od roku 2010 zaisťujeme starostlivosť o deti s bohatým programom zameraným na individualitu detí. Školička s maximálnym počtom 6 detí na 1 profesionálnu učiteľku alebo zdravotnú sestru.

Služby: - ucelený systém vzdelávania pre deti od 1, 5 rokov do 19 rokov V súčasnosti ponúka Dúhovka Group vzdelávanie v štyroch zariadeniach. Dve materské škôlky, základná škola a osemročné gymnázium.

Detské centrum koala, služby: - škôlka

Súkromná materská škola pre deti od 2, 5 do 6 rokov so vzdelávacím programom ponúka záujmové krúžky, výučbu angličtiny. Ponúkame športové a pohybové vyžitie detí. Stravovanie a infrasauna je v budove. V areáli škôlky je záhrada, detské ihrisko a altánok na výučbu vonku.

Služby: -klub pre deti -jasle -škôlka -rodinné centrum

Montessori škôlka a jasle pre deti od 18 mesiacov do 7 rokov. Možnosť dochádzky od 1 dňa do 5 dní v týždni, krátkodobého stráženia a krúžkov.

Limetka je medzinárodná česko-anglická Montessori škôlka pre deti od 2, 5 rokov, vychádzame z pedagogiky Márie Montessori. V triede sú vždy dve učiteľky, jedna hovorí po česky a jedna po anglicky. Aktivity v malom kolektíve pod odborným vedením vysokoškolsky vzdelaných pedagógov zaručujú pre vaše dieťa kvalitnú predškolskú prípravu s dôrazom na ...

Škôlka so srdcom, rozumom a citom. Materská škôlka Smíškov je vzdelávacia škôlka a škôlka zdravého životného štýlu. Ponúka rodičom a ich deťom oveľa viac ako obyčajné, , stráženie“.

Prevádzkujeme jazykovú škôlku a jasle v rodinnom prostredí, ktorá poskytuje program v českom a anglickom jazyku pre deti od 15 mesiacov do 7 rokov.

Štvortriedna materská škola - kapacita 120 detí - výučba angličtiny - výtvarný krúžok

Materská škola - kapacita 90 detí - výučba anglického jazyka a hry na flautu, krúžok výtvarného umenia a aerobiku