Materské školy zabezpečia stabilné zázemie pre tých najmenších. Pomôžu so socializáciou, rozvojom jemnej motoriky a pohybu, rozvojom záujmov a prípravou na základné vzdelávanie. Prihláste svoje dieťa do súkromnej, štátne či anglickej jazykovej škôlky.

Materská škôlka prevádzkareň MŠ Jundrov

Montessori jasle v centre Brna Malúši. Pre deti 1–4 roky: pondelok – piatok 7:30–17:00. Pre deti 6-18 mesiacov: štvrtok, piatok 7:30-12:30.

Základná škola a Materská škola v obci Starý Poddvorov v okrese Hodonín je malotriedna škola rodinného typu. Vďaka menšiemu počtu žiakov umožňuje individuálny prístup ku každému dieťaťu a žiaci tak majú väčšiu možnosť prejaviť sa. Už od 1. triedy vyučujeme anglický jazyk, ktorému sa hravou formou venujeme už v materskej škole. Škola je ...

Materské a rodinné centrum Materinka Brno prevádzkuje materskú školu a jasle pre deti od 1, 5 roku do 6 s montessori programom.

DETSKÁ SKUPINA Veselá školička Zuzanka, z.s. sa zameriava na starostlivosť o deti od 1, 5 - 6 rokov.

Občianske združenie Slniečko deťom z.s. sa zameriava na alternatívnych foriem vzdelávania a na integráciu detí.

Mgr. Alžbeta Tobiášová prevádzkuje predškolské zariadenie Školička Betty pre deti od 2 rokov.

Hotel Gregor *** Ubytovanie, trojhviezdičkový kongresový hotel, kongresová a firemné turistika, svadby, Brno-venkov, Brno, Modřice -sál až pre 250 osôb, služobné cesty na veľtrhy, komplex turistických služieb -celoroční ubytovanie pre zájazdy i turistov -rekreace, dovolenka, služobná cesta, víkendové pobyty, nocľah, svadby -zastávka autobusu ...

Mary Poppins s.r.o. je miniškôlka sídliaca v Brne - Kráľovom Poli. V škôlke prevádzkujeme: - jasle - škôlku - oddelenie pre deti so špeciálnymi vzdelávacími potrebami. Zaisťujeme tiež: - stráženie detí mimo pracovného času - stráženie detí doma, alebo v škôlke - krátkodobé stráženie - dlhodobé stráženie.