Materské školy zabezpečia stabilné zázemie pre tých najmenších. Pomôžu so socializáciou, rozvojom jemnej motoriky a pohybu, rozvojom záujmov a prípravou na základné vzdelávanie. Prihláste svoje dieťa do súkromnej, štátne či anglickej jazykovej škôlky.

Škôlka, ktorá Vám zaručí istotu, pokoj a poskytne viac než len stráženie Vášho dieťaťa. To všetko a oveľa viac ponúka naša 2. Materská škola Protivín pre deti od 2 rokov veku. Materská škola Protivín so sídlom Protivín Boženy Nemcovej sa nachádza v mestskej časti Protivína. Sme materská škola s vlastnou jedálňou, veľkou záhradou, ktorú môžu ...

Materská škola - mestská časť Řečkovice.

Prevádzkovateľ súkromnej materskej škôlky. Krátkodobé aj dlhodobé stráženie detí, mimoškolské aktivity, prenájom priestorov na detské oslavy. Moderné a čisté prostredie s vlastnou záhradkou.

Šesťtriedna materská škola pre 150 detí s jednou alternatívnou kresťanskou triedou.

Materská škola: - s nadštandardným programom - výučba angličtiny, hudobná a výtvarná výchova - vlastné fotoateliéry - vlastné výtvarné ateliéry.

Privátna škôlka Fanfán. Vzdelávacia agentúra Fanfán - konzultácie a semináre v oblasti etikety a pravidiel spoločenského správania.

Naša jazyková škôlka ponúka nenásilnú výučbu angličtiny pre deti. V škôlke deti komunikujú iba v angličtine, s vysokoškolsky vzdelanými pedagógmi a rodenými hovorcami.