Materské školy zabezpečia stabilné zázemie pre tých najmenších. Pomôžu so socializáciou, rozvojom jemnej motoriky a pohybu, rozvojom záujmov a prípravou na základné vzdelávanie. Prihláste svoje dieťa do súkromnej, štátne či anglickej jazykovej škôlky.

Základná škola - tel. 739 572 478. Materská škola – tel. 603 500 042. Vedúci stravovania ZŠ a MŠ – tel. 734 402 162. Školská družina – tel. 778 704 610.

Základná škola a materská škola. Materská škola: tel.: 354 693 413

Základná škola a materská škola. Materská škola: tel.: 354525910, 731454402

Štvortriedna materská škola - kapacita 120 detí - výučba angličtiny - výtvarný krúžok

Jasle: - starostlivosť o dieťa od šiestich mesiacov do troch rokov veku v dennom režime

Materská škola - kapacita 90 detí - výučba anglického jazyka a hry na flautu, krúžok výtvarného umenia a aerobiku

Súkromná materská škola a centrum pre rodičov s deťmi. Zameraná na slovenský jazyk. Ponúkame rodinné prostredie, profesionálny prístup a množstvo aktivít a krúžkov. Kapacita je obmedzená, maximálny počet detí v triede je 15. Prijímame deti od 3 rokov.

Sme nezisková organizácia Dobromysl Brno, z.ú. a prevádzkujeme jasličky, školičku a kurzy pre deti a rodičov

Jasličky Betynka, zariadenie rodinného typu s celoročnou prevádzkou. Miniškôlka. Poskytuje celodennú starostlivosť a občasné stráženie detí od narodenia do 5 rokov veku, vrátane individuálnej komplexnej ošetrovateľskej starostlivosti o choré dieťa v domácom prostredí.

Jasličky Betynka, zariadenie rodinného typu s celoročnou prevádzkou. Miniškôlka. Poskytuje celodennú starostlivosť a občasné stráženie detí od narodenia do 5 rokov veku, vrátane individuálnej komplexnej ošetrovateľskej starostlivosti o choré dieťa v domácom prostredí.

Jasličky Betynka, zariadenie rodinného typu s celoročnou prevádzkou. Poskytuje celodennú starostlivosť a občasné stráženie detí od narodenia do 5 rokov veku, vrátane individuálnej komplexnej ošetrovateľskej starostlivosti o choré dieťa v domácom prostredí.

Jozefínka materská škola s.r.o. MŠ Jozefínka je pre deti od 2, 5 rokov Iba 10 detí v triede. V MŠ sú dve triedy (trieda Levíčat a Medvieďat) Program škôlky je rozšírený o výtvarnú výučbu a logopedickú prevenciu V zime saunovanie detí vo vlastnej saune Všetko pod vedením kvalifikovaného, pedagogického personálu Príjemné prostredie v krásnej ...

Štátna materská škola pre 43 detí so školskou jedálňou.

Materská škola pre 30 detí s jedálňou.

Služby: -stráženie detí -škôlka -jasle pre deti od 6 mesiacov. -doučovanie. Súkromná škôlka a jasle Brno ponúka profesionálne stráženie a doučovanie detí pre Brno a okolie. Súkromná škôlka Baránok vytvára podnetné miesto pre rozvoj Vášho dieťaťa, kde sa dieťa cíti spokojne. Profesionálne stráženie detí v meste Brne a okolí. Ponúkame ...

Súkromná jazyková materská škôlka zameraná na angličtinu.