Materské školy zabezpečia stabilné zázemie pre tých najmenších. Pomôžu so socializáciou, rozvojom jemnej motoriky a pohybu, rozvojom záujmov a prípravou na základné vzdelávanie. Prihláste svoje dieťa do súkromnej, štátne či anglickej jazykovej škôlky.

Súkromná materská škola pre deti so špeciálnymi vzdelávacími potrebami: - pre deti s kombinovaným postihnutím, autizmom, poruchami komunikácie a ťažkými chybami reči.

Naša materská škola je štvortriedna s celkovou kapacitou 100 detí. Navštevujú ju deti vo veku od 2, 5 do 7 rokov. Je umiestnená v samostatnej dvojposchodovej budove blízko stredu mesta obklopená zeleňou ovocných záhrad a priľahlého parku. Z okien je možné sledovať vrcholky hôr Jeseníkov aj jej najvyššiu horu Praděd. Pred školou je priestranná ...

Základná škola. Materská škola. Školská družina. Školský klub. Školská jedáleň: - telefón: 571640100.

MŠ Márie Majerovej Brno Materská škola – mestská časť Brno-sever. Sme dvojtriedna materská škola, nachádzame sa v príjemnom, pokojnom prostredí sídliska Lesná. Budova je jednoposchodová, na prízemí je školská kuchyňa a jedna trieda. Na 1. poschodí sa nachádza 2.trieda a veľká terasa. Súčasťou MŠ je veľká záhrada s krytým pieskoviskom.

Materská škola - súkromná, anglická materská škôlka: - programy pre deti od 18 mesiacov do 6 rokov - 3 triedy, rozdelené podľa veku detí - terapeutický kútik pre tých najmenších. Výučba je vedená pomocou hier, obrázkov, knižiek a didaktických pomôcok Ponuka aktivít: - pravidelné návštevy soľnej jaskyne - jazda na koni - bazén - v ...

Sme súkromná miniškolička (jasličky) pre deti od 1, 5 do 6 rokov s kapacitou 25 detí, už od roku 2010 zaisťujeme starostlivosť o deti s bohatým programom zameraným na individualitu detí. Školička s maximálnym počtom 6 detí na 1 profesionálnu učiteľku alebo zdravotnú sestru.

Sme súkromné zariadenie pre deti predškolského veku od 2 do 6 rokov a zaisťujeme starostlivosť o detí s bohatým programom a so zameraným na individualitu detí. Hravou a zábavnou formou sa podieľame spoločne s rodinou na rozvoji osobnosti dieťaťa a podporujeme nenásilnú integráciu dieťaťa do kolektívu. Školička Domček sa nachádza v pokojnej ...

Služby: - ucelený systém vzdelávania pre deti od 1, 5 rokov do 19 rokov V súčasnosti ponúka Dúhovka Group vzdelávanie v štyroch zariadeniach. Dve materské škôlky, základná škola a osemročné gymnázium.

Agentúra Svet detí poskytuje mnoho služieb spojených so starostlivosťou o deti: - školička - minijasličky - stráženie detí - organizovanie narodeninových osláv

Detské centrum koala, služby: - škôlka

Služby: -športová česko-anglická školička

Súkromná materská škola pre deti od 2, 5 do 6 rokov so vzdelávacím programom ponúka záujmové krúžky, výučbu angličtiny. Ponúkame športové a pohybové vyžitie detí. Stravovanie a infrasauna je v budove. V areáli škôlky je záhrada, detské ihrisko a altánok na výučbu vonku.