Materské školy zabezpečia stabilné zázemie pre tých najmenších. Pomôžu so socializáciou, rozvojom jemnej motoriky a pohybu, rozvojom záujmov a prípravou na základné vzdelávanie. Prihláste svoje dieťa do súkromnej, štátne či anglickej jazykovej škôlky.

Súkromná materská škola, česko x anglická s bohatým programom pre najmenších

Materská škola (škôlka). Školská jedáleň: - tel.: 571658976.

Materská škola PRE zrakovo postihnutých Stredná škola PRE zrakovo postihnutých Škola PRE zrakovo postihnutých Základná škola Internát PRE nevidiacich.

Výchova a vzdelávanie detí predškolského veku. Deti a tiež personál trávia v škole väčšinu dňa, snažíme sa pôsobiť ako jedna veľká rodina. Sme v priateľskom pomere, deti aj rodičia nás vidia spolupracovať, pomáhať si a zaujímať sa o druhých. Snažíme sa, čo najviac porozumieť rodinám detí a spolupracovať s rodičmi. Vedieme deti k poznaniu, že s ...

Škola pre žiaka s ľahkým mentálnym postihnutím, so stredným a ťažkým mentálnym postihnutím. Základná škola a Materská škola pri Uhorskohradišťskej nemocnici pre hospitalizované deti a žiakov.

Materská škola Chomýž, predškolské vzdelávanie detí podľa školského zákona SR

Základná škola s družinou, ŠVP Škola s úsmevom Materská škola, ŠVP Cestou za poznaním do školy s úsmevom s kosom Bonifácom

Materská škola 5. mája 1527, Rožnov p.R., príspevková organizácia poskytuje v súlade s údajmi v školskom registri predškolské vzdelávanie a služby školského stravovania.

Predškolské vzdelávanie pre deti vo vekovo zmiešanej skupine od 2 do 6 rokov so zabezpečením špecifickej, odbornej starostlivosti pre všetky vekové skupiny.

Naša škola sa nachádza na okraji mesta Zábřeh. Sme jedinou malotriednou školou v našom meste. Máme dve triedy s 1.-5. postupným ročníkom. Súčasťou ZŠ je jedno oddelenie školskej družiny a dve triedy materskej školy - MŠ Rudolfa Pavlov a odlúčené pracovisko MŠ Ráječek.