Materské školy zabezpečia stabilné zázemie pre tých najmenších. Pomôžu so socializáciou, rozvojom jemnej motoriky a pohybu, rozvojom záujmov a prípravou na základné vzdelávanie. Prihláste svoje dieťa do súkromnej, štátne či anglickej jazykovej škôlky.

Školská jedáleň, kapacita 80 obedov materská škola - kapacita 50 detí

Sme súkromná škôlka a mikrojasliach v Ostrave-Třebovice (Porube). Poskytujeme možnosť stráženia detí s kvalitným predškolskom vzdelávaním a tiež plávania pre deti. Organizujeme tiež akcie pre deti s rodičmi.

Súkromná materská škola Smejko. Stravovanie zabezpečené. Škôlka s celodennou prevádzkou. Ponúkame: -profesionálne personál a moderné vybavenie školy -hrátky s angličtinou -tenisovou abecedu -vodná radovánky -logopedickou prevenciu a prevenciu špec. porúch učenia -divadelní predstavenie v priestoroch materskej školy.

Štátna materská škola s tromi triedami a vlastné školské jedálňou poskytuje predškolské vzdelávanie deťom od 3 (2) do 6 (7) rokov. Budova MŠ je obklopená rozsiahlou záhradou plnou zelene a atrakcií pre deti (pirátska loď, bazénik. Šmykľavka, pieskovisko. Vláčik, chalúpka, apod.).

Základná škola a Materská škola Kájov je príspevkovou organizáciou obce Kájov. Základná škola sídli v budove na Kájovská ulici, materská škola a školská jedáleň sa nachádza na Boletické ulici. Súčasťou školy je aj školská družina. Základná škola je v súčasnej dobe organizovaná ako pětitřídní, navštevuje ju 109 žiakov. Materská škola má 3 triedy s ...

Základná škola a materská škola Praha 5 - Košíře, Weberova 1/1090 poskytuje predškolské a základné vzdelanie s rozšírenou výučbou telesnej výchovy všetkým deťom.

Súkromné vzdelávacie zariadenia trojstupňové - materská škola - základná škola - gymnázium.

Materská škola, Libošovice poskytuje predškolské vzdelanie pre všetky deti podľa školského vzdelávacieho programu „Hráme sa každý deň“. Naša škôlka je rodinného typu s príjemnou a pohodovou atmosférou. Našim zriaďovateľom je obec Libošovice. Materská škola, škôlka, MŠ: - jednotriedna materská škola - kapacita 25 detí - výučba prebieha ...

Materská škola - špeciálna trieda - kapacita pre 135 detí

Detské centrum D.C. Pštrossova a.s. je súkromná materská škôlka určená pre deti vo veku od dvoch do šiestich rokov. Poskytujeme kvalitné predškolské vzdelanie s dôrazom na individuálny prístup ku každému dieťaťu. Ponúkame tiež možnosť integrácie detí s poruchou autistického spektra aj s poruchami emócií a správania. Nájdete nás v novo ...