Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

Školiacom a poradenskom centre: - kurzy pre manažérov, obchodníkov - koučovanie - HR servis.

služby: - štúdio jogy a pilates

Organizujeme prípravné kurzy, pomaturitné štúdium a nulté ročníky na prijímacie skúšky právnických, ekonomických, filozofických a lekárskych fakúlt.

Ateliér výtvarného umenia - kurzy figurálne kresby a maľby.

služby: - školenie vodičov - poradenstvo v dopravnej legislatíve a pri dopravnej nehode.

Kurzy, semináre: - meditácie - zážitkové semináre.

služby: - organizovanie detských dní, osláv, karnevalov - cvičenie pre deti, rodinné pobyty.

Predaj, služby - lode, lodí (nové aj bazárové). služby - praktické kurzy a preskúšanie z praktických znalostí ovládania lodí - registrácia lodí.

služby -pohybové a športové kurzy pre deti - cvičenie rodičov s deťmi - krúžky pre predškolákov - cvičenie s dojčatami.

služby: - školenia prvej pomoci - lektorská a školitelská činnosť v oblasti poskytovania prednemocničnej neodkladnej starostlivosti.

lezecká škola - lezecké kurzy v skalách - kurzy pre deti, juniorov, dospelých aj pre celé rodiny.

Modern Dance - kurzy tanca pre deti - adresa: Jeseniova 19, Praha 3.

Culinaria Dolce Vita služby - zážitkový catering - kuchár do domu - kuchárska show - gastro poradenstvo - kurzy varenia.

služby: - poradenstvo a výučbu feng shui.

lektorka: - semináre osobného a profesionálneho rozvoja.

TRADIČNÉ KARATE, člen Slovenskej únie Dento Karate-do. Zameriavame sa ako na KARATE tak i na FIGHT ART a v rámci rozvoja odvahy vykonávame obrad chôdza po žeravom uhlí.

Naším cieľom je, aby akýkoľvek záujemcov si v tréningoch našiel to svoje. U detí je to predovšetkým pohyb, dospievajúcim a dospelým porovnávanie s ostatnými taekwondisty na súťažnej úrovni a všetkým ostatným kondície, udržiavanie pohyblivosti a získavanie schopností sa účinne brániť.

Sme asociácie so zameraním na taoistické chrámovú školu, ktorá pokračuje v línii legendárneho zakladateľa Tai Ji Quan - Zhang San Fenga vo wudangských horách.

V našej organizácii Okinawa gódžú rjú Budžucukan sa venujeme pôvodnému nezmenenému okinawskému karate.

Pokračujeme v tradícii školy bojových umení Dento-Ryu-Budokan. Vyučujeme Aikido v tradičnej forme. Naši inštruktori majú za sebou niekoľkoročné štúdium aj predchádzajúcej praxi vo výučbe tohto štýlu pre deti i dospelých.

Špecializáciou našich kurzov AEGIS sú, či už strelecko-taktickej alebo sebaobrana a boj s chladnými zbraňami.