Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

vykonávame: - odborné aróma-masáže - klasické - športové - relaxačný - antimigrenózny masáže - reflexná terapia. Rehabilitačné cvičenia individuálne alebo skupinové. Organizujeme masérske kurzy, kurzy aromaterapia a poradenstvo.

Pomáham firmám s komunikáciou značky od inovácií, tvorby obalov, výberu médií, vývoja propagačných materiálov až po správnej vystavenie a komunikáciu v mieste predaja. Poznám detailne prostredie klasických obchodov, eshopov aj krčiem a reštaurácií. Na vyššie uvedené témy školíme či poskytujem coaching. Ďalej sa špecializujem na nové technológie ...

Organizovanie body-psychoterapeutických kurzov, seminárov a výcvikov a kurzov osobného rozvoja. Zoznam praktizujúcich biodynamických body-psychoterapeutov a bodyterapeutů a ponúk biodynamických masážou a deep Draining. Ponuka psychoterapia zamerané na telo, bodyterapie a EMDR (desenzibilizácia pomocou očných pohybov).

Kurzy, prednášky, poradenstvo: - celostnej zmyselné masáže - tantrické masáže - partnerské a osobné poradenstvo - osobný rozvoj - intímny život.

Naším hlavným zameraním sú počítačová školenia a konzultácie v oblasti kancelárskych aplikácií, CAD software, grafiky, serverov Windows a tvorby webových stránok. Ďalej sa zaoberáme vývojom aplikácií a tvorbou šablón pre aplikácie Office a CAD softvér, vývojom www aplikácií a predajom CAD a grafického softvéru.

V našom centre je herňa pre deti od narodenia do cca 7-mich rokov, využiť môžete stráženie profesionálnu tety za veľmi priaznivé ceny. Pripravili sme pre vás mnoho záujmových krúžkov a aktivít napríklad: angličtina pre deti i dospelých, cvičenie mamičiek s deťmi, prednášky o výžive, tanečné a pohybový krúžok a tvorivé dielničky. Sprostredkujeme ...

Certifikovaná lektorka ponúka cvičenia a kurzy - inkontinencia, cvičenie panvového dna.

VA Akadémia sa zameriava na profesijné vzdelávanie a rozvoj Virtuálnych Asistentov.

Chcete previesť svoje skvelé nápady do reality? Snívate o tom, že budete módnym návrhárom? Vaše sny sa s nami splní! Aj keď treba s všetku tvorbou ešte len začínate, s nami v pokoji dostanete pod kožu, čo ozajstné nárhářství ponúka! V Draw Planet ochutnáte módne návrhárstvo. Nahliadnite s nami do správnych a zaujímavých princípov aj postupov!

Krav Maga Zone Kurz sebaobrany v centre Prahy. I.P. Pavlova. Učte sa od najlepších!

Naša spoločnosť sa zaoberá vývojom umelej inteligencie a jej využitím v aplikáciách, kde sa s nimi väčšina ľudí bežne stretáva. Zaoberáme sa tiež vzdelávaním a prezentácií nových trendov v oblasti.

Kultúrne centrum Prahy 5 je určené pre všetky vekové kategórie, môžete navštevovať záujmové krúžky ako je hra na gitaru, flautu, klavír, trúbku. Ďalej organizujeme kurzy maľovania a kreslenia pre malých i veľkých. Alebo si príďte zacvičiť.

plavecký klub - plávanie pre deti a mládež - plávanie pre dospelých - individuálna výučba plávania - plávanie pre MŠ a ZŠ plavecký klub - plávanie pre deti a mládež - plávanie pre dospelých - individuálna výučba plávania - plávanie pre MŠ a ZŠ.

Etriatlon tréningové centrum - výučba plávania, plavecká škola - triatlonové škola - bežecká škola

filip Obr fotograf a CEO Filip Obr je jedným z popredných hotelových fotografov, ktorý má mnohoročné skúsenosti s vytváraním a riadením kreatívnych projektov vrcholnej kvality. Natáčanie a fotografovanie na tej najvyššej úrovni zahŕňa luxusné letoviská, hotely, špičkové residence, interiéry aj jedlo a pitie reštaurácií, to všetko ako v Českej ...

služby: - školenie v IT - vývoj software - registrácia vlastného AS čísla a IP adries - návrhy, realizácia siete, sietí

Oprava, servis: - počítače činnosť: - IT služby - počítačové kurzy - domáci cloud. Dodávka, montáž, servis: - kamerové systémy

E-shop: - nechtová kozmetika kurzy: - nechtová modeláž

služby: - filmové kurzy (filmový strih, réžia, scenár, dokumentárne tvorba, filmová teória).