Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

Odborné semináre, rekvalifikačné kurzy, konzultácie: - pilates - joga - fitness. Kurzy, lekcie: - pilates štúdio - pohybové centrum.

tenisová škola - kurzy tenisu - tenisové kempy - organizujeme turnaja. Ďalšie miesto hrania: - adresa: Větrušická 842/23, 182 00, Praha 8 - Kobylisy

služby: - vizážistka a stylistka - kurzy líčenia - kozmetické služby

služby: - vzdelávanie dospelých a seniorov v rôznych oblastiach.

služby: - kapitánske kurzy, skúšky - kurzy potápania Požičovňa, prenájom: - lode pre morskú i vnútrozemskú plavbu po celom svete.

činnosť: - súkromná filmová škola - vzdelávanie v oblasti výroby filmov, 3D animácií a herectvo.

Spoločnosť MERINIS, s.r.o. ponúka rozmanité spektrum kurzov a školení pre širokú verejnosť, firmy aj štátnu správu. Organizujeme kurzy rozvoja osobnosti, jazykové kurzy a medzi naše služby patrí aj preklady ako bežných tak odborných textov. Sídlime na Prahe 2. Psychológia, organizácie, služby: - výberové konanie, metóda Assessment centre ...

fotografovanie Fotoateliér, fotografické kurzy pre deti - fotokroužek

Modistka Daniela Veselá sa špecializuje na ručnú výrobu všetkých druhov dámskych klobúkov na mieru z tradičných materiálov. Vyrobíme pre Vás originálne klobúk presne podľa Vašich predstáv či príležitosti. Náš kamenný obchod nájdete na Prahe 7, ulice Milady Horákovej. Ručná výroba, šitie, predaj, internetový obchod, e-shop: - dámske klobúky ...

služby: - špeciálne pedagogické poradenstvo - pomoc v doučovanie v českom jazyku, matematike aj v cudzom jazyku a aj v ďalších predmetoch podľa potrieb žiaka, študenta - diagnostika a riešenie problémov v učení a v reči - štýly učenia - hľadanie cesty, ako sa efektívne učiť (pre žiakov ZŠ, študentov SŠ, VŠ - výučba češtiny pre cudzincov (i ...

Karlínské centrum pre školákov - doučovanie - pomáhame deťom s poruchami dysgrafia, dysortografia - logopédia. Adresa: ZŠ a MŠ Lyčkovo nám. 6, Praha Karlín.

Výroba: - bytový textil Predaj, e-shop - látky, látok - látky na patchwork - vlna, vlnené priadze - pomôcky, potreby Kurzy patchworku.

služby - kurzy jogy - cvičenia, semináre.

služby: - osobné či skupinové tréningy

činnosť: - kurzy afrického a moderného tanca - kurzy kontaktná improvizácia - tanečné workshopy.

služby: - kurzy plávania pre deti, bábätká - výučba plávania pre materské, základné školy.

služby - golfové tréningy a kurzy - predaj golfového vybavenia - servis golfových palíc. pôsobisko: - adresa: Hotel Čechie, Praha U Sluncové 618/25.

Tanečná škola Vavruška: - výuka tanca pre mládež a dospelých - individuálne lekcie - Lady Latino - tanečné, pohybová príprava pre deti od 3 rokov.

Kurzy plávania pre deti: - plávanie bábätiek, batoliat - výučba plávania pre predškolské, školské deti.

služby - programy rozvoja osobnosti - kurzy Feuersteinovu inštrumentálne obohacovania.