Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

Servis - počítače Odvírovanie počítača - zabezpečenie počítača proti vírusom a spywaru - inštalácia a reinštalácia WINDOWS Správa, zabezpečenie a optimalizácia - počítačové siete Školenia - softvér Záchrana a obnova - dáta

Detektívna a informačná služba - detekcia odpočúvania - odhaľovanie nevery - sledovanie osôb a vecí - ochrana VIP osôb - poradenské a analytické služby - ochrana ekonomických záujmov - kontroly zamestnancov v pracovnej neschopnosti Riešenie problémových lízingov Výcviky so zbraňou

Jednoročné prípravné štúdium na VŠ (Právnická fakulta UK, fakulty MU) - nulté ročníky. Pomaturitné štúdium. Víkendové prípravné kurzy. Odborná školenia a semináre.

Dom detí a mládeže. Vzdelávacie a poznávacie akcie pre deti a mládež, krúžky, semináre, keramická dielňa, bábková scéna, exkurzie, súťaže, výstavy, besedy ai.

Ponúkame celoročné kurzy taekwondo WTF pre deti aj dospelých. Zaisťujeme priebežný nábor, letné sústredenie a možnosť závodov.

Hudobná škola YAMAHA. Programy pre deti od 18 mesiacov aj dospelých Výučba: -klávesy -keyboard -flauta-zobcová -gitara -klasická -popular -elektrická -basgitara -populárne spev. Učebne: -ZŠ Vančurova -ZŠ U Červených domčekov -MŠ Štefánikova. YAMAHA POPULAR MUSIC SCHOOL. Maloobchod, predaj: -hudobné nástroje, ...

Výučba inštrumentálnych odborov: - zobcová flauta - gitara akustická - gitara sprievodná - elektrická gitara - basová gitara - keyboard - populárny spev.

Aeroklub letiska Medlánky: -letecká činnosť -vyhliadkové lety -výcvik pilotov.

Organizovanie voľnočasových aktivít pre deti. Krúžky, detské tábory.

Predaj: hudobné nástroje. Servis: hudobné nástroje. Znalecké posudky hudobných nástrojov Hudobná škola Yamaha. Výroba klavírových stoličiek.

Sedemmíľové topánky - zábava, adrenalín, šport. Výučba: - zábavný športový štýl - vhodné pre mužov, ženy aj deti. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - semimíľové (skákacie) topánky. Zastúpenie rakúskej značky 7 leagve boot.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Služby v oblasti administratívnej správy a služby ...

- Organizovanie seminárov osobného rozvoja - Riadená meditácia, čistenie a harmonizácia aury - Reiki semináre - Výučba angličtiny pre dospelých - Prekladateľská a tlmočnícka činnosť - Poradenská a konzultačná činnosť - Veľkoobchod a maloobchod - Sprostredkovanie obchodu a služieb

Vzdelávanie dospelých: - rekvalifikačné kurzy - motivačné programy - Akadémia 3. veku - prenájom učebne

V Brne a okolí ponúkame cvičenie tantra jóga, pre začiatočníkov, pokročilých, jednotlivcov, tantra pre páry. Tantra semináre, tantra meditácie, tantra masáže. Tantra-osho, Tantra jóga, tantra-jóga pre mužov, tantra-jóga pre ženy, tantra-jóga pre milencov.

Karty, kurzy, Reiki, astrológia, numerológia, spirituálne liečenie.

Naučíme vidieť Vás a Vaše deti bez použitia fyzických očí. Organizujeme kurzy Intuitívne vnímanie a Intuitívne videnie. Pomôžeme Vám prebudiť vnútorné informačné centrum, vďaka aktivácii ktorého budete schopní prijímať informácie zo svojho okolia bez použitia základných piatich zmyslov. Autorom metód je Mark Komissarov.

Organizujeme kurzy prvej pomoci pre firmy, kurzov prvej pomoci pre rodičov a verejnosť a tiež špeciálnych kurzov a záchranárskych výcvikov.